Čuveni BROJSOV ČAJ

BROJSOVI ČAJ – od organskog bilja ~- Dokazano dobar u borbi protiv raka –

11158078_888160924580248_55348273_n

Za većinu tegoba i zdravstvenih problema rešenje se nalazi u prirodi oko nas – jednostavno i dostupno. Potrebno je samo „imati oči koje vide i uši koje čuju“.
Rudolf Brojs, jedan od najvećih poznavaoca lečenja i najtežih bolesti prirodnim putem, čije se metode lečenja koriste širom sveta, za ovaj čaj je napisao sledeće:
„Čaj na bazi žalfije smatram NAJVAŽNIJIM ČAJEM od svih čajeva, koji bi trebalo piti celog zivota. Ko stalno pije ovaj čaj tesko da ce se ikad razboleti“.
BROJSOV ČAJ“ se spravlja iz četiri vrlo lekovitih biljaka (žalfije, kantariona, matičnjaka i nane) koje se svojim lekovitim svojstvima međusobno dopunjuju. Čaj se priprema vrlo jednostavno, ali po tacno datom receptu od strucno odabranih i pripremljenih biljaka. Pije se dva puta dnevno umesto vode. Nema nikakve kontra efekte i već posle par dana upotrebe, bez obzira na stanje organizma, rezultati će biti očigledni.
Čaj je sa naseg područija, biohemijski odgovara nasem čoveku.
„BROJSOV ČAJ“ se koristi kod kardiovaskularnih i srčanih bolesti, bolesti organa za varenje, bolesti jetre, bolesti kičme i medjukičmenih prsljenova, bolesti mokraćnih kanala, bolesti prostate, bolesti hormonalnih poremećaja, alergijskih obolenja, dijabetesa i drugog. Kod malignih oboljenja to je glavni čaj u Brojsovoj terapiji.
Njegova najvažnija uloga je u odstranjivanju otrova iz organizma i sigurnom jacanju otpornosti.

- Oglasi -

Cena pakovanja za 1 mesec 1.300 rsd
Možete poručiti na broj 062 301 063 ili porukom u inboks stranice Djumbirom do zdravlja i lepote.

Komentara
Loading...