DA LI JE VAŠ PARTNER JAKA LIČNOST ILI SLABIĆ?

Isprobajte Frojdovu tehniku i otkrijte s kim imate posla!

0

Partner: Frojd je osmislio tehniku koja će vam pomoći da na jednostavan način upoznate novu osobu u svom životu, a posebno je korisna pri proceni potencijalnog partnera

Faza zaljubljenosti može da nas lansira direktno na sedmo nebo, ali u njoj mogu da se naprave ozbiljni propusti. Teško je upoznati partnera dok ga idealizujemo i vidimo kao savršenu osobu koju smo čekali sve vreme.

Međutim, život veoma brzo rasprši naše iluzije i shvatamo, posebno u emotivnim odnosima, da smo bili obmanuti.

Kada sa nekim planirate budućnost, važno je da utvrditi da li sa tom osobom delite zajedničke ciljeve i planove, da li i kako razgovarate, postoje li jaka osećanja, možete li zajedno da prelazite prepreke i razvijate se itd. Za ovakve stvari važno je da partner bude mentalno jak i spreman da se posveti odnosu.

 

Čuveni psihijatar Sigmund Frojd objasnio je da primenom jednostavne tehnike možemo prepoznati da li je muškarac jaka ili slaba ličnost.

- Oglasi -

Na početku je bitno napomenuti da ova procena nema veze sa reputacijom, statusom, novcem, već isključivo sa njegovim karakterom.

Prema Frojdu, mentalna skala osobe određena je problemom koji je može izbaciti iz takta.

 

Ukoliko želite da odredite da li je muškarac pored vas mentalno jak ili slab, samo izgovorite stav za koji znate da nije u skladu sa njegovim.
Uporno tvrdite da ostajete pri tom stavu, i gledajte kako se ponašanje muškarca menja.

 

Ukoliko počne da viče, mlati rukama, da bude uznemiren, deluje besno, to ukazuje na znake slabosti.

Sa druge strane, mentalno snažan muškarac smireno i jasno će vam ponuditi nekoliko argumenata zašto je protiv tog stava, daće nekoliko mogućnosti za rešavanje problema. Možda će delovati zbunjeno, ali neće vikati na vas i činiti situaciju neprijatnom.

Ovaj Frojdov test možete isprobati na svakoj osobi, a može biti i važan alat kada je reč o proceni osobe sa kojom nameravate da provedete život.

Foto Pexels
Autor/Izvor SrbijaDanas

- Advertisement -

Komentara
Loading...