Da li ste očekivale ovako nešto od muškarca ? Žena koja nosi život

0

Ovom prilikom bih želeo da vas sve lepo pozdravim i da sam napišem nekoliko reči o njenom veličanstvu ženi.Već neki period sam član vaše/naše grupe i moram da vam kažem da sam ponosan na vas sve i da sam zajedno sa vama prolazio sve vaše osmehe i sve vaše tuge.

foto.pinterest

Žena je savršeno biće koje je sazidano od ljubavi.Buket nežnih emocija,dodira i prstohvat sreće je skriveno u njenim očima i srcu.Rodi se,raste i odluči se baš za tebe i svoje srce ti na tanjuru preda nadajući se da je i u očima njenog partnera barem deo sreće koju ona oseća.

Pokajanje ostavljenog oca: Zajedničko spavanje sa decom uništilo je moj brak

Nažalost današnje vreme nam pokazuje da veliki deo muskaraca kad osvoji ženu ponaša se prema njoj kao da je njegovo vlasništvo a ne ravnopravna i u nekim situacija u prednosti nad nama muškarcima.Čudite se i pitate kako ? Pa ovako dragi moji muškarci jer žena nosi život.Znam reći ćete trudna pa šta ali niko se nikada nije pitao od vas kako je njoj i šta ona oseća ?

Kad počne da raste u njoj život i ona cveta.Žena miluje svoj stomak i priča sa detetom jer ne može da dočeka da se dete rodi pa sa pričom još nerodjenom detetu želi da ostvari kontakt sa njim.Muškarci ispunjavajte joj želje mazite je i pazite a za male sitne željice radi onih nežnih hormona ispunite ih jer ona je u moru muškaraca izabrala vas.

Urnebesno pismo jednog tate o porođaju: Oooo neki mali čovek je izašao iz moje žene!

Još ne možete da poverujete da ovako nešto jedan muškarac može da napiše , hm razumem vas 😉 Hvala mom čitatelju Bojanu na ovim rečima (slovima ) kako god . Mnoge je kupio znam 😉 Pa eto kad pročitate vratite se na stranicu i nagradite ga jednim srcem ili lajkićem . 

Pisano za sajt devetmeseci !!  (pripremila urednica sajta Sonja Milekić )

autor . Bojan Petrović

izvor.devetmeseci.net

PAPUČAR ? NE OVO JE PRAVI MUŠKARAC:Ja sam partner svojoj ženi, a ne gost koji samo jede i spava

Komentara
Loading...
where can i buy ivermectin over the counter buy ivermectin online