Da, moje grudi vise! I moj stomak je oklembešen! Ali ja sam ponosna, jer sam njima othranila svoju decu! (FOTO)

0

Blogerka je poželela da pokaže javnosti pravo stanje stvari posle druge trudnoće, pa se zato slikala GOLA!

Olivija Vajt je jedna od mnogih žena koja je morala da prihvati da se njeno telo posle porođajadrastično promenilo. Ipak, ona nije nesrećna što ne izgleda kao “cice s naslovnice”.

Bombardovani smo fotografijama slavnih i poznatih mama koje posle porođaja izgledaju kao da nikada nisu ni bile trudne.

Na taj način se majkama postavljaju nerealni standardi, jer je stvarnost potpuno drugačija, piše Net.

Blogerka Olivija Vajt (27), koja je i sama nedavno postala mama, želela je da pokaže javnosti pravo stanje stvari posle trudnoće i tako da oslobodi pritiska majke širom sveta da iz porodilišta moraju da izađu kao supermodeli.


Otečeno lice, obešene grudi, široki bokovi i stomak pun strija! To je moja realnost posle porođaja i znate šta? To me ni najmanje ne pogađa! Nisam ista osoba kakva sam bila pre nego što sam rodila decu i zašto bih onda želela da moje telo oslikava osobu koja više nisam! Ove obešene grudi su hranile moje bebe i zbog njih su mi deca snažna. Ovi kukovi i stomak prošaran strijama su devet meseci bili dom mojoj deci – napisala je Olivija na svom Fejsbuk profilu.

Da, ima dana kada poželim da mi se telo ne trese toliko i da je malo zategnutije, ali kada mi to prođe kroz glavu, odmah se setim neverovatne stvari koja je izašla iz njega, pa pojedem čizburger, jer to zaslužujem – zaključila je.

 

Komentara
Loading...
where can i buy metformin over the counter buy metformin online