Dani lepote u igraonici Moj Grad za sve mame i trudnice

0

7. marta , od 10h u igraonici Moj Grad u tržnom centru Novi Merkator po drugi put JollyWoman portal organizuje Beauty dan za mame i trudnice u susret Danu žena.

 

Ulaz je potpuno besplatan, a sve prisutne mame i trudnice imaće i besplatnu šminku, frizuru i masaže. Dok se najmađi budu zabavljali sa animatorima i uz predstavu, dame će moći da se konsultuju sa nutricionistima iz Nutribalance tima, estetskim hirurgom iz zdravstvenog centra La Sante i da urade kompletan pregled kože lica ispred štanda Multiactiv kozmetike gde će moći i da isprobaju njihovu kremu za atopičnu kožu.

Pored toga Azeta bio, organske paste, organizuje radionicu za najmlađe uz prisustvo stomatologa koji će kroz igru i osmeh pokazati deci kako se pravilno peru zubi.

Za maksimalno uživanje i profesionalne beauty tretmane pobrinuće se Beauty baby salon, a za masaže organskim i jestivim uljima devojke iz MyWellness tima.

Taj dan svaka žena treba da izgleda i oseća se fantastično pa će se za profesionalnu šminku pobrinuti Marija JolićNina Stevančević i Verica Jagodić, dok za frizuru kao sa naslovne strane je tu divna Ivana iz studija Blond.

- Oglasi -

Nijedno druženje nije potpuno ako nema preukusne hrane, pa će za našu savršenu tortu biti zadužena Šećerna koka, a tu je i naravno ukusni slani ketering Magija ukusa i Gala poslastičarnica, kao i slatki poklončići od kreativnih ChocoDreamer-a.

Za one koji vole da iskušaju sreću i osvoje zanimljive nagrade, biće tombola, pa je jedna od najboljih nagrada besplatan botoks u zdravstvenom centru La Sante, kao i brojni drugi kozmetički preparati i sitnice za najmlađe.

Štandove za degustaciju imaće ukusni Nutrino kog sva deca vole, savršena SebaMed kozmetika, neizostavne WaterWipes maramice koje su sačinjene od 99% vode, Tupperware posuđe koje je iznad svega praktično, Cacao kozmetika, prefinjena i kvalitetna koje će darivati neke od prisutnih, CutiePie odeća za bebe koja će usrećiti poklonom nekoliko mališana.

Za nezaboravne instagram fotografije i neizostavni ram za fotografisanje probrinuće se Blom factory cvećara.

Prijave na događaj su zbog broja mesta obavezne na profilima jollywoman i jollymagazines.

 

 

Foto freepik
Autor/Izvor jollymagazine

- Advertisement -

Komentara
Loading...