Datum vašeg venčanja određuje u kom horoskopskom znaku je vaš brak

0

Baš kao što svako od vas, prema datumu svog rođenja, pripada određenom horoskopskom znaku, i koji vas karakteriše u pogledu vaših opštih karakteristika i sklonosti, tako isto i vaš datum venčanja određuje u kom se znaku Zodijaka nalazi vaš brak. 

ThinkstockPhotos-479346023-Bride and groom together on the bridge

Verovali ili ne, to u kom vam je znaku brak može uticati, prema astrolozima, na vašu zajedničku budućnost sa partnerom i na to koliko ćete biti srećni zajedno.

Ovan

S obzirom da su Ovnovi snažan i nezavistan znak, ako ste se venčali u ovom periodu, u braku ćete nastojati da sačuvate svoju samostalnost. Vaš partner i vi ćete imati mnogo lepih i romantičnih zajedničkih momenata, ali treba da pazite da ne budete suviše takmičarski nastrojeni jedno prema drugom.

Bik

Za Bikove takođe važi da su snažni individualci, pa će oni koji su se venčali u ovom delu aprila i maja takođe nastojati da u braku ostanu svoji. Treba da se pazite monotonije i da se stalno trudite da zajednički isprobavate nove i zanimljive stvari.

Blizanci

Brak u znaku Blizanaca je zapravo jako dobar, jer se zasniva na konstantnoj i obostranoj komunikaciji, tako da će vaš zajednički život definitivno biti u znaku dijaloga. Tako ćete uvek imati dovoljno razumevanja jedno za drugo i izbeći ćete bespotrebne nesporazume.

Rak

S obzirom da je Rak znak koji je tipičan po svojoj emotivnosti, brakovi sklopljeni u ovom periodu biće romantični, puni ljubavnih izjava, tepanja, nadimaka. Ipak, treba da se pazite da ne budete suviše usmereni samo jedno na drugo, već je poželjno i da provodite vreme i sa drugim ljudima.

Lav

Ovo su uvek teatralni i strastveni brakovi u kojima ništa ne prolazi bez drame! Jednostavno, oboje u vezi sa svime imate svoje mišljenje i od njega nikako ne odstupate.

Devica 

- Oglasi -

Ovi brakovi su odlično ogranizovani, oboje vodite računa o detaljima, i što je najvažnije – umete da uživate u malim stvarima i trenucima u kojima ste jedno drugom dovoljni.

Vaga

Astrolozi smatraju da je ovaj period najpogodniji za venčanje, jer je brak u znaku vage zasnovan na ravnoteži, razumevanju i uvažavanju druge polovine.  Jedino treba da povedete računa da u braku ne izgubite svoju individualnost.

Škorpija

Škorpija je strastven i telesan znak, pa u ovim brakovima dosta toga počiva na seksualnim odnosima. Naravno, morate povesti računa da to izbalansirate sa drugim važnim aspektima braka, a potencijalna opasnost je i u sklonosti ka ljubomori.

Strelac

Ovo su jako društveni i komunikativni brakovi koji vole da putuju, da se druže sa drugim parovima, otvorenom su uma i uvek spremni za novu avanturu.

Jarac

Brakovi u Jarcu su potpuno u znaku poštovanja tradicije, i ono u čemu supružnici koji su se venčali u ovom periodu najviše uživaju jesu praznici i vreme kada je porodica na okupu.

Vodolija

Uvek moderni i potpuno nekonvencionalni parovi, koji su u svakom trenutku spremni na akciju, zabavu i druženja. Ipak, pazite da uvek imate dovoljno vremena i jedno za drugo.

Ribe

Vi i vaš supružnik ste veliki sanjari, uvek okrenuti ka budućnosti u nadi da vam donosi najlepše trenutke. Savet je da ne zaboravite zbog toga da uživate i u sadašnjosti.

Nakon ovog teksta, ako ste u planovima za venčanje, verujemo da će vam prethodni redovi biti od velike koristi prilikom odabira datuma!

- Advertisement -

Komentara
Loading...