DEČAK KOJI JE PROGUTAO ŽIR IZAŠAO U HODNIK I PAO, KAMERE SVE SNIMILE!

2 dana žalosti u Hanu

0

Dečak (4) iz Vladičinog Hana koji je preminuo nakon što je progutao žir u vrtiću biće sahranjen u petak na groblju u Prekodolcu.

U Vladičinom Hanu vlada muk i neverica, naročito u naselju gde je mališan živeo. Prijatelji, komšije i rodbina, dolaze u kuću porodice, ali utehe za roditelje nema.

Majka se raspada od bola, nema reči utehe za roditelje. Otac jedva stoji na nogama – kaže jedan od njihovih prijatelja.

Roditelji bi danas, prema priči prijatelja, trebalo da preuzmu posmrtne ostatke dečaka iz KC Niš.

 

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu kažu da se ispituju svi detalji, da je u toku pregledavanje video nadzora, kao i da bi obdukcija tela dečaka trebalo da bude završena danas, piše Telegraf.

Još nisu poznate sve okolnosti kako je došlo do nemilog događaja kada je u utorak pre podne dečak u vrtiću progutao žir, a od posledica gušenja istim u večernjim satima preminuo u KC Niš.

Takođe, iz OJT navode da bi tek nakon rezultata obdukcije, uvida u svu medicinsku dokumentaciju, izjava svedoka i analize ostalih okolnosti, mogli da kažu neke detalje u vezi ovog događaja.

– Prema onome što je policija videla sa nadzornih kamera, dečak je izašao u hodnik i počeo da pada. Ostale detalje ispitujemo – kažu iz OJT.

U Vladičinom Hanu proglašena su dva dana žalosti zbog smrti dečaka D.D.

Foto Pexels
Autor/Izvor Pink
Komentara
Loading...