Definiciju „prave mame“ koju je ova žena dala mora da pročita svaki roditelj

Geni nemaju puno veze sa tim da li ćete biti dobar roditelj ili ne. Svaka samohrana majka je „stvarna mama“ bez obzira na to da li je rodila ili usvojila dete.

Kada je neko pokušao da jednoj majci ospori to pravo, dobio je savršen odgovor.

- Oglasi -

Ovo je bio njen odgovor kada je jedna žena pokušala da ovoj majci ospori njeno roditeljsko pravo.

Zašto je troje (četvoro, petoro…) lakše od jednog

Jedna žena je na Fejsbuku pokušala da mi kaže da nisam pravi roditelj jer nisam rodila svoje dete. Evo kako je glasio moj odgovor: Nisam rodila svoje dete. Nisam osećala kako raste u meni niti sam ga spustila na grudi nakon rođenja. Možda, po vašoj definiciji, moje dete nije deo mene.

Dozvolite mi da vam kažem šta za mene znači biti roditelj. Nisam bila u porođajnoj sali u bolovima zbog ovog deteta. Bila sam u bolovima GODINAMA: Čekala sam godinama da mi neko kaže da sam izabrana, da će mi napokon biti dozvoljeno da budem roditelj. Nisam osetila bol porođaja. Osećala sam bezgraničnu prazninu u svom srcu i domu dok sam žudila o tome da usvojim dete.

Nisam imala priliku da se budim u sred noći kako bih se brinula o svom detetu. Ali jesam provela mnoge besane noći moleći se bilo kome ko želi da me sasluša da budemo sledeći na redu za usvajanje.

Nije svako dete deo vas samo zato što je raslo u vama. Moje dete će uvek biti deo mene jer se zajedno borimo za ovaj život. Ja sam majka“.

BRAVO !! KAPA DOLE !!

Za sve majke koje se tripuju. Dojiš li nemajko?

Komentara
Loading...