DEMANT NA PRIČU : OTAC koji je pokušao da se pokaže kao brižan a ustvari je suprotno

0

Moj bivši dragi i ja smo se upoznali pre tri godine. Bila je to lepa veza i sve je išlo jako brzo. Bili smo nerazdvojni.

13521054_590539111105627_1750520828_n

Kada smo se upoznali odmah mi je rekao da ima sina sa drugom devojkom koji sada ima četiri godine. Prihvatila sam,dete nije sa njim sa majkom je, vidjao ga je kad je mogao. Prva nova godina zajedno smo mu pravili paketić. Ubrzo je imao neke porodične probleme baš velike, ni tad ga nisam napustila ostala sam uz njega. Dva meseca posle toga je rešio na dan zaljubljenih da me veri. Oboje smo plakali, mukica zbunio se, plače ne zna kako da me pita, na koji prst ide, koja ruka.  ostanem i trudna ali u osmoj nedelji izgubim bebu.

Inače bili smo to vreme kod njega u Palanci. Posle toga se preselimo u Beograd kod mojih, zaposlimo se. Bilo je i dalje lepo što se tiče nas. Ali Nikola je bio malo sav svoj, mora biti po njegovom on je za sve upravu. Jedan dan je vrisnuo na moju majku i izvredjao. Da bi ja krenula taj dan sa njim da tražimo stan i dalje neću da ga ostavim. Počnemo mi da živimo zajedno, radimo sve lepo ali ne zadugo, napustim posao jer je mislio da imam na poslu nekog bez ikakvog dokaza, ostanem kući sama da sedim listam druge poslove.

Nije prošlo ni mesec dana kako živimo sami sve se promenilo. Nikola postaje sumnjiv, počinjem da ispitujem da čačkam svaku sumnjivu stvar. On se vidja sa drugima. I tada ostanem sa njim, ali sam bila povredjena pa sam malo postala hladnija a on valjda primetio pa je počeo da mi priredjuje iznenadjena svaki dan kako bi ja to zaboravila…. Posle dužeg pokušaja da ostanem ponovo trudna ubrzo se opet ostvarilo. Bili smo presrećni oboje smo plakali ali ta sreća je kratko trajala vratili smo se u Palanku gde je počeo pakao svaki dan od strane njegove majke kojoj sam bila sluškinja.

Ćutala sam, plakala svaki dan nisam ništa htela da mu pričam kako se ne bi svadjao sa majkom zbog mene. U trećem mesecu od stresa dobijem jake kontrakcije, doktorka mi da utrogestan od 200 mg tri puta dnevno da pijem i strogo mirovanje. Ni to nije dugo trajalo, počelo je sve da mu smeta, kad god sam trebala u Beograd na pregled, da se kupe lekovi jer doktorka nije smela da mi izdaje više od četiri kutije. U maju sam otišla u Beograd jer sam morala da radim svakakve nalaze. 18. 06.2015 Nikolin rodjendan kod lekara celo jutro, ni jednom da pita kako sam, šta se dešava. U jedan sat gotovo sa pregledima, trčim kući spremam se da stignem na autobus za Palanku, nervozna, umorna, gladna. Pitam ga da dodje po mene nema goriva. Ok nema veze kaže čekaće me na stanici, stižem njega nigde, dolazim kući pitam gde je svi sležu ramenima i kažu ne pitaj.

On otišao sa drugom da se vidi i da se vozi. Stiže kući, ja besna gledam u tu pokušavam da budem smirena da ne napravim haos, sedim po strani, ćutim, udjem u kuću sedim sama on samo podbada napada me. Dva sata noću dva „druga“ trebaju kući treba da ih vozi ne zove mene zove tu devojku da ide sa njim. Ja poludim zatvorim se u sobu dolazi taj jedan što smo se zbog njega često svadjali pruža mi ruku ja reko skloni mi se sa očiju.

Posle par minuta dolazi Nikola ku**, ti ćeš da mi vredjaš goste, kupi svoje stvari izlazi iz kuće sa svojim kopiletom ko zna čije je meni si došla. Pokupim kesu jednu i svoju tašnu i pobegnem u park i zovem moje da dodju po mene. Dok su oni stigli on se već vratio našao me u parku uzeo mi telefon, jedva sam ga smirila vratim se sa njim nazad u kuću. Dolazi policija jer su moji zvali isključio mi telefon, govore mi da uzimam stvari i da izlazim odatle. Idem u stanicu i dajem skroz desetu izjavu neću da mu pravim probleme. I to veče odlazim od tada svaki dan su stizale poruke, pretio je da će me ubiti i moje upropastila sam mu rodjendan.

Dnk će dokazati da dete nije njegovo. 26.08.2015 ja se porodila javljam mu da je postao otac on pita kako. Pretnje su se i dalje nastavljale, pokušavala sam da budem ok sa njim al nije vredelo. Video je bebu prvi i poslednji put kada je imala četiri meseca. Posle toga je došao za Božić i doneo neke stvari ispred vrata. Posle par meseci je poslao majku da dodje da me ona dovede njemu, e na kraju je sakupio sve stvari i poslao oca da mi ih donese. Jana od njega ništa nije dobila za ovih osam meseci i ne treba joj kad je se odrekao, kao što se odrekao i sina kog ne spominje nikome.

Pa kakav je to otac. Sekao je vene, besio se kada je video da je izgubio sve zbog drugih. I sve je snimao i slao mi da gledam. Priča kako mi je veran, da za njega postojimo samo nas dve je laž. Drugo veče kako sam otišla brat mu je našao neku mladju od njega sedam godina i još su zajedno. A pored toga se dopisuje sa svakakvim devojkama kao što je i radio a ja ćutala.

Sad je napisao neku svoju pruču za sajt devet meseci da bi mene ocrnio a sebe da pokaže kako je on brižan otac. Koji je za osam meseci njenog života dva puta pitao kako je. Ja sam bezosećajna kučka a dete kopile. Nikada mu to neću oprostiti.

Eto drage žene mnoge su me osudile I svakvim imenima nazivale a ja sam samo majka koja brine za svoje dete I voli svoje dete . Hvala dragoj urednici Sonji što mi je omogućila da demantujem sve njegove napisane reči .line9

NIKADA NE SUDITE NIKOME DOK NE SEDNETE SA NJIM I NE POPRIČATE !!

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !!

A OVO JE PRIČA OCA NJENOG DETETA .

Hvala mami Danijeli što je ispričala i njenu priču za naš saj . Uvek želim da čujem obe strane priče .

Jani i mami želim divan život , bez briga , suza , stresa život je čudo i nju će nagraditi . Ona ima već najveće bogastvo pored sebe a to je njena princezica i treba da uživa svaki dan sa njom .

PODELITE DALJE ! HVALA :*

Save

Komentara
Loading...