DIRLJIVO : Ne ovo nije telo u koje si se zaljubio

0

Laura Maza (31) iz Melburna raznežila je mnoge kada je na svom blogu podelila reči koje je razmenila sa suprugom o svom izgledu nakon porođaja.

Ova mama dvoje dece je podelila i fotografiju svog stomaka, uz opis:

„Ovo nije telo u koje si se zaljubio. Telo u koje si se zaljubio bilo je zategnuto, imalo je mišiće, nije bilo strija na mom stomaku, grudima“ – to je nedavno i rekla svom mužu.

VREDI JE POSLUŠATI Mama petoro dece ima najbolji savet: Jedina stvar koja je neophodna roditeljima!

„Telo u koje se zaljubio moglo je da stane u uske farmerke, da uđe u prodavnicu i kupi ih, a da ne mora ni da ih proba, Ovo telo više ne može da kupuje u tim radnjama i uglavnom nosi helanke. Njegovo telo ostalo je isto, a moje se promenilo u svakom smislu. Nije fer“, smatra Laura.

NE PROPUSTITE : Samo ti rodi, lako ćemo sutra – al’ malo sutra

- Oglasi -

Blogerka i mama kaže da je stala pred svog supruga, „iscrpljena i slomljena“ i sve mu to rekla.

A evo šta joj je on odgovorio.

„U pravu si. To nije telo u koje sam se zaljubio. Umesto toga, to je telo iz kojeg su potekla naša deca, telo koje je hranilo i tešilo našu decu, koje je stvorilo život. U tvoje telo se zaljubljujem iznova svakog dana. Nisam ni znao šta je ljubav dok nisam video to telo i shvatio šta sve može, hvala ti za to“, rekao joj je suprug.

Laura na svom blogu završava rečima da nijedna žena ne treba nikada da se stidi svog tela posle porođaja.

„Imate ceo život pred sobom da odustanete od torte, ali sada uživajte u trenucima koje imate, uživajte u činjenici da ste stvorili nešto što je vredno svake strije koju imate. Ako vam je potreban podsetnik, onda je to to, telo koje imate sada, vredno je ljubavi koju imate“, zaključuje ona.

Izvor: Laura Mazza – Mum on the Run

Sišla sam sa porođajnog stola, a ne sa modne piste!

- Advertisement -

Komentara
Loading...