Dobrodošla kćeri! :)))

Za koji dan punis 2 meseca! Tako mi je proletelo vreme da nisam stigla ni da se osvrnem a ti si već postala velika beba…nisi više ona mrvica.

devojčica
Znaš..prelepa si! Stvarno prelepa…imaš tako lepe,plave i krupne oči a pogled ti je bistar i vragolast, nasmejan. I stalno se smeješ! Prosto neverovatno za tako malu bebu da se stalno smeješ. A obrazi buckasti,mekani,okrugli…Kao neka slatka krofnica,to si ti! I obožavamo te! Momentalno smo se svi zaljubiliu tebe. A ti tako pitoma i mirna,samo spavaš,jedeš i smeješ se…neverovatna si. Ne da se nisam umorila pored tebe kako se to očekuje pored male bebe nego stignem i da se odmorim! 🙂
I gugučes. Već nam nešto pričaš,i sve kroz smeh pa nas svakim trenutkom osvajaš sve više.
Ispunila si nas takvom sreom svojim postojanjem da ti to ne mogu ni opisati. I želim nešto da ti obećam….zapravo više stvari.
Obećavam da ćes uvek imati taj prekrasni i osvajajući osmeh na licu i da ćes uvek biti srećna! Trudićemo se svim silama da se uvek tako lepo smeješ jer to ti najbolje stoji. Ti si naš veseljak,naša smejalica.
Obećavam da ćeš imati najbolju mamu na svetu! Onu koja je uvek tu za tebe,da te posavetuje,da razgovaramo o čemu god želiš,da se šminkamo zajedno,da kupujemo zajedno,da se mazimo,ljubimo i volimo,da budem tvoj oslonac za sve i nadam se,uzor.
Obećavam da ćes imati najboljeg tatu na svetu! Onog koji će da bude tvoj najveći obožavatelj,zaštit-  nik,telohranitelj,nosač,vozač,animator,podrška,prijatelj,oslonac i uzor kakav treba muž da ti bude.
Obećavam da ćes imati najboljeg brata na svetu! Još nije svestan šta se zapravo dogodilo onog trenutka kad si ušla u kuću ali još je mali,sigurna sam da ćete biti najbolji prijatelji kad malo porastete i da ćete biti tu jedno za drugo u svim bitnim trenucima u životu.
Obecavam da ces biti srecna beba,srecna devojcica,srecna devojka i srecna zena!
Obećavam da ćemo svi biti tu za tebe kad god ti je potrebno i da ćemo na prvom mestu biti srećna porodica.
Dobrodošla u našu porodicu,učinila si nam živote srećnijim i savršenijim!
Dobrodošla kćeri! :)))032

autor:majkasabalkana

Komentara
Loading...