Dojim svoju decu jer sam LENJA! SMEH DO SUZA kad budete pročitali iskrenu ispovest ove majke

0

Neko će reći da je neodoljivo iskrena, a neko da je totalno luda. Međutim, ova majka zna kako se živi život.

Šejni Arčer iz Kvinslenda je majka dvoje dece, koja je rešila otvoreno da progovori o razlozima zašto je izabrala da doji svoju decu. Kad čujete njene motive, „skroz će vas kupiti“.

Mnoge majke odlučuju da doje svoju decu da bi uspostavile sa njima poseban odnos, ali Šejni je priznala da je to uradila iz totalno sebičnih razloga, piše Daily Mail. i telegraf.

Dojenje je odabrala kao najlakšu opciju za sebe, jer je skroz lenja. Još kad je rodila prvu ćerku, shvatila je da je ovo jeftinija varijanta, koja pritom garantuje da se sudovi neće isprljati.

– U poslednje vreme se stalno provlače teorije koje zastupaju tezu da je neophodno dojiti dete, odnosno da je prehrana na flašicu pravo zlo. Žene koje se odluče da ne doje svoje dete su bukvalno izložene teškim osudama – konstatuje Šejni.

- Oglasi -

Ona se ne slaže sa mnogim od ovih tvrdnji, jer smatra da je za dete jedna od bitnijih stvari da mu se majka dobro oseća.

Zbog toga je rešila da iskreno kaže kako se ona odlučila za dojenje i da time podrži žene koje iz različitih razloga odbijaju da hrane dete na sisu.

Kada sam se porodila, stalno mi se dremalo. Jedva bih ostajala budna u periodu hranjenja deteta. Faktički sam spavala koliko i moja ćerka. Zamislite da sam u to vreme da perem i sterilišem flašice i čašice. Poludela bih. Samim tim, nisam morala mnogo da mozgam oko toga da li ću da dojim. Prosto se tako namestilo – objašnjava Šejni.

Gospođa Arčer još dodaje da svaka žena treba da prati ono što joj govori njen organizam, jer se upravo to na kraju ispostavi i kao najzdravija varijanta za dete.

– Niko ne sme da kaže da je veza između majke i deteta jedino u dojenju. Roditelji ste u svakoj sekundi, a ne samo kada je dete gladno. Postoji toliko mnogo načina da se pokažete kao majka, da ova stavka postaje gotovo zanemariva – posavetovala je Šejni žene preko svog bloga „Awkward Mummy“.

 

- Advertisement -

Komentara
Loading...