Dok je Ališa bila na porođaju njihove ćerke pomoću carskog reza, njenom mužu Rendiju je jedan doktor rekao nešto neverovatno

0

Rendi i Ališa Atkins su podelili momenat – i sliku – koji većina roditelja nikada neće moći da kažu da su doživeli.

Dok je Ališa bila na porođaju njihove ćerke pomoću carskog reza, njenom mužu Rendiju je jedan doktor rekao da njihova ćerka drži njegov prst. Rendi je brzo prišao da vidi o čemu je reč, i zatim napravio sliku koja je brzo obišla svet.

Foto: Printscreen Youtube / xBehindthetruthx

„Doktor me je pozvao i rekao: „Hej, ona me drži za prst„. Brzo sam prišao da vidim o čemu je reč i napravio sliku. Ostao sam u šoku, bio je to neverovatan trenutak“, kaže Rendi.

Atkinsi su svoju ćerku nazvali Neveje (Nevaeh), što je obrnuto za Heaven (nebesa). Osoblje bolnice je reklo da ta slika ima nešto duhovno u sebi, kako beba drži doktorov prst, pre nego što se uopšte rodila.

Foto: Printscreen Youtube / xBehindthetruthx

- Oglasi -

„To je bilo sve o čemu je doktor mogao da priča sledećih nekoliko nedelja“, rekla je Ališa o svom doktoru, koji ima uljanu sliku ovog momenta.

Slika je skupila preko 1.000 lakova na Fejsbuku, a Ališa je dobila par ponuda od strane raznih organizacija koje žele da kupe sliku.

Neveje je najnoviji član porodice, uz dvoje starije dece. To je bio divan trenutak kojeg će roditelji moći stalno da se prisećaju sa srećom.

izvor. magazin.ba

 

- Advertisement -

Komentara
Loading...