Doktorka me molila da joj odam tajnu: Žena otkriva recept za savršenu krvnu sliku

0

Nakon ispijene jedne ture, proverite svoje nalaze i uverite se u ispravnost recepta

recept za imunitet

Ne zna se broj ljudi koji muče muku sa lošom krvnom slikom i anemijom.

Kod ovih stanja obično se prepisuju suplementi gvožđa i namirnice bogate ovim mineralom, ali malo ko zna koja kombinacija prirodnih namirnica može da učini pravo čudo za krvnu sliku!

Jedna žena otkrila je stari recept koji je njenoj majci pomogao da vrati krvnu sliku u normalu nakon hemioterapije:

SAZNAJTE –Iskustvo jedne mame: Kako sam detetu od godinu dana popravila imunitet! (RECEPT)

„Moja mama već duže vreme ima problema sa krvnom slikom, nizak broj eritrocita (crvenih krvnih zrnaca), samim tim nizak nivo gvožđa i hemoglobina u krvi. Sve to je nastalo kao posledica mioma, dobroćudnog tumora na materici.

Nakon svih lekova i terapija preporučenih od strane doktorka, koji su imali slab efekat, dobila je recept od starije gospođe koju je srela kod lekara, a koja je isto tako imala probleme sa krvnom slikom, jer je bolovala od karcinoma debelog creva, i prošla kroz cikluse hemioterapije, što joj je doslovno uništilo krvnu sliku.

SAZNAJTE-Čudo od napitka : Pijte samo čašu ovog soka svakog dana

- Oglasi -

Kako je uverila mamu u efikasnost leka, napravila ga je, popila i nakon ponovljenih nalaza doktorka ju je doslovno pitala: „Čime ste popravili krvnu sliku, dajte mi recept?!“

Iz tog razloga želim sa svima da podelim ovaj recept koji je značajno pomogao mojoj mami.

Sastojci: 300 grama sveže aloje vere, 400 grama divke (zamena za kafu), 400 grama meda u saću, 500 ml kupinovog vina ( kupite ga u apoteci) i 500 ml alkohola iz apoteke.

Priprema: Za pripremu ovog leka biće vam potreban stakleni galon. Sve sastojke sameljite, u to dodajte vino od kupine, alkohol i dobro izmešajte, najbolje drvenom kašikom. Poklopite galon i ostavite da stoji 3 dana, uz povremeno mešanje.

SAZNAJTE-Najjači kašalj prestaje za samo jednu noć: Kako da napravite medenu oblogu! (RECEPT)

Nakon 3 dana, uzmite sterilnu gazu i procedite smesu. Dobijeni sadržaj će biti gust (kao gusti sok) i tamne boje.

Čuvajte ga u staklenoj flaši ili galonu i konzumirajte tri puta dnevno po jednu kašiku.

Nakon ispijene jedne ture, proverite svoju krvnu sliku i uverite se u ispravnost recepta. Mojoj mami je pomogao, nadam se da će i vama.

Lek se preporučuje svima koji imaju lošu krvnu sliku kao posledicu nekog malignog oboljenja, anemiju usled krvarenja, bubrežnim bolesnicima, vegetarijancima…

izvor:lijekizprirode.com

- Advertisement -

Komentara
Loading...