DOLAZAK NAŠE PRINCEZE SARE NA JAKO TEŽAK I BOLAN NAČIN

0

GREŠKA LEKARA NAS ZAMALO KOŠTALA ŽIVOTA!!

13077059_596547997169927_3503607180297356918_n

FOTO.privatna arhiva mame Milice —Sara,par sati posle rodjenja

Ćao,drage mamice i trudnice.Zovem se Milica i ispričaću vam svoju priču!

Sa svojim suprugom sam 3 godine u vezi i skoro 2 godine u braku.Kao vrhunac veze i braka,ostajem trudna.Divna vest,nema srećnijih osoba od nas!Trudnoću odlično podnosim.Svih 9 meseci sam bila aktivna trudnica(duge šetnje,zdravija ishrana itd),pravi školski primer trudnice.

U 9-om mesecu počinju moje muke!U 9-om mesecu se prehladim.Znate ono,zapušen nos,klasična kijavica.Pošto nisam želela da uzimam ništa na svoju ruku,otišla sam kod svog izabranog ginekologa u Domu zdravlja u Čačku i on mi da kapi za nos(OLYNTH),bez ikakvog daljeg pregleda,razmišljam lekar je,zna nešto.

Posle 5-6 dana dolazim na UZ,CTG i kažem doktoru da mi ništa nije bolje od tih kapi,a on mi,mrtav hladan kaže:“PA NIKO JOŠ NIJE UMRO OD KIJAVICE“ i vrati me kući.Posle 3-4 dana kreću mi užasne glavobolje,toliko jake da sam polako počela da se gubim.Odmah sam pozvala muža dok sam još iole svesna,da se vrati sa posla i odmah me odveze u bolnicu(dok smo se organizovali oko odlaska,ja sam se skroz izgubila,nisam mogla ni da govorim,ni da hodam,sva sam bila otečena,bukvalno kao da sam se šlogirala).Sreca u nesreći je što je moj lekar u bolnici(koga sam naknadno izabrala,da imam nekog dobrog na porodjaju)bio dežuran i uradio je hitan carski rez.

- Oglasi -

Na porodjaju pritisak 220/180.Beba je zdrava,3.100 gr.,48 cm dugačka,ali mora u karantin i ja sam i dalje u jako lošem stanju,lekari ne znaju šta mi se dešava.Ostave me celu noc na posmatranju,računaju dok se povratim od anestezije.Sutradan šok!!!Ustanove da imam virusnu upalu mozga-MENINGITIS!!!Kapi za nos su otvorile put kroz sinuse i virus je prošao na mozak.

U Čačku dobijem prvu dozu odgovarajućeg leka i hitno sam prebačena u Kragujevac na Intenzivnu negu Infektivnog odeljenja,a moja princezica je ostala u Čačku na porodilištu.

Posle 10 dana jake terapije,stanje se stabilizovalo i mogla sam kući kod svoje devojčice..Najzad sam je ugledala i nisam mogla da sakrijem suze.Sada smo obe zdrave,hvala Bogu,bez ikakvih posledica,a želela bih da se zahvalim doktoru Rdosu Cantraku(ginekologu koji me je porodio,doktorci Gordani Madnic(infektologu,koja mi je otkrila meningitis i dala mi prvu dozu leka),kao i celom timu i osoblju Infektivnog odeljenja u Kragujevcu!

P.S.-Moram jos nešto da dodam.Kada sam došla u takvom stanju u porodilište u Čačku,konzilijum lekara je hteo da me šalje za BG,ali se moj dr.Cantrk usprotivio i porodio me u Čačku,inače nas dve ne bi žive stigle do BG-a!! line9

Ovo je strašno opet greška lekara !! Sreća pa se sve dobro završilo .

Hvala mami Milici na priči , hvala što je podelila ovo sa nama . Malenoj lepotici Sari želim divno i bezbrižno detinjstvo :*

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVO DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !!

- Advertisement -

Komentara
Loading...