Druga trudnoća joj je bila izuzetno teška: Ultrazvuk otkrio neverovatnu istinu o njenom stanju!

0

Druga trudnoća-Kad je Britanka Beki Džo Alen iz Liverpula saznala da je trudna, nije očekivala velika iznenađenja. Tad je već bila mama trogodišnje devojčice Indijane koja se radovala prinovi.

 

Međutim, iznenađenja su tek počela da se nižu.

Trudnoća je bila prilično iscrpljujuća, s puno mučnina i glavobolja, a onda se ispostavio i glavni razlog relativno teškog stanja. Beki Džo nije nosila samo jednu bebu. U stomaku su kucala tri srca.

 

„Ispočetka nisam mogla da verujem jer u našim porodicama niko nikada nije rodio ni blizance, a kamo li trojke, ali kada je početni šok prošao, a mi se privikli da čekamo tri mala iznenađenja, stiglo je novo“, ispričala je Beki Džo koja se, nakon hitnog porođaja u 31. nedelji trudnoće, našla na meti medija.

Naime, kada se porodila i konačno ugledala svoja tri sinčića, zbog male porođajne težine odmah su prebačeni na odeljenje neonatalne nege, gde su proveli tri nedelje svaki u svom inkubatoru.

Tri nedelje je bila s njima, ali tek kad je dobila priliku da dobro pogledati svu trojicu zajedno, zapanjila se kad nije mogla da pronađe nijedan detalj koji bi barem jednog razlikovao od druge dvojice.

 

Njih trojica su potpuno identični, što i nije toliko čudno za identične blizance, ali s trojkama je stvar obično drugačija.

- Oglasi -

Na kraju se ispostavilo da su u pitanju prave identične trojke, za šta su šanse zapravo jako male. Smatra se da se tako nešto može dogoditi u jednoj od minimum 100 miliona prirodno začetih trudnoća.

U Velikoj Britaniji do sada je rođen samo jedan takav identični trio. Među njima zaista nema nikakve fizičke razlike, pa ih je mama u početku jako često mešala.

 

1 year ago ? #familyphoto #daughter #sons #triplets #kidsofinstagram #mybabies #beautiful #love #special

Објава коју дели Becki-jo allen (@beckijo92) дана

Međutim, braća su danas već malo veća, pa su počeli da ih prepoznaju, ne po fizičkom izgledu, nego po karakteru.

 

Imagine being a triplet ? #triplets #bros #bestbuds #wombmates #multiples #bestfriendgoals

Објава коју дели Becki-jo allen (@beckijo92) дана

„Roan je najglasniji, on uvek viče, Roko je opušten, a Roman sebičan. Tako ih danas razlikujemo, jer koliko god se trudili, ne možemo da primetimo fizičku razliku, a verujem da je nećete naći ni vi“, poručila je Beki Džo koja svoj veseli identični trojac često prikazuje na svom Instagram profilu, gde je do danas nanizala puno dokaza njihove identičnosti.

 

IZVOR.stil.kurir.rs

- Advertisement -

Komentara
Loading...