Duhoviti saveti tate budućim očevima o trudnicama: Šta je tvoje njeno je, šta je njeno ne diraj

0

Duhoviti saveti tate budućim očevima o trudnicama:Kao primer za ovo, ovaj bloger, tata dva dečaka, navodi da je jednom pojeo čokoladicu svoje supruge i da je tada osetio bes kakav nikada nije imao priliku da vidi

 

„Kada je reč o trudnicama, nisam ekspert“, priznaje Aron Gouveja, bloger, suprug, tata dva dečaka i, kako ističe, ponosni šetač zlatnog retrivera. Ipak, on dodaje da je muškarcima teško da razumeju žene i kada nisu u drugom stanju i da je zato napravio veliki broj grešaka za vreme trudnoće njegove supruge.

Srećom po druge muškarce, on je upamtio svoje greške i zablude i odlučio da ih podeli sa svim budućim tatama, .

„Mislim da sam dovoljno kvalifikovan da s vama podelim neke stvari koje morate znati„, počinje Gouveja svoju priču i ističe sledećih sedam duhovitih činjenica o trudnicama.

1. Neprestano joj obezbeđujte hranu

„Svima je poznato koliko je hrana važna tokom trudnoće„, kaže Gouveja i objašnjava da svaki put kada kaže da je gladna, žena zaista to i misli.

Zato on savetuje da, kada žena kaže da želi da večera, ne razmatrate ponudu svih restorana u gradu i krenete ka njemu kroz koji sat, već da se što pre postarate da ona utoli glad.

2. Šta je tvoje – njeno je, šta je njeno ne diraj

Kao primer za ovo, ovaj bloger navodi da je jednom pojeo čokoladicu svoje supruge i da je tada osetio bes kakav nikada nije imao priliku da vidi.

3. I tate se goje

Jeste li primetili da smo do sada govorili samo o hrani? To nije slučajno.

Ona je jedna od najvažnijih stavki iščekivanja bebe, a zajedno s budućom mamom jede i otac.

Tako se Gouveja tokom jedne od dve trudnoće njegove supruge ugojio gotovo 12 kilograma jer joj je pravio društvo za vreme obroka.

4. Ne komentarišite njenu promenu težine

Iako je Aron Gouveja bio srećan što trudnoća njegova žene dobro napreduje, što se pokazalo i prirodnim povećanjem njene telesne mase, kada se nekoliko puta pogrešno izrazio, njegove pohvale zvučale su tako da je njegova supruga odgovorila: „Prestani da mi govoriš da sam debela.

“ U njegovim očima ona je izgledala lepše nego ikada, ali nije birao reči da joj to objasni.

5. Zbogom seksu

Tokom prvog trimestra, objašnjava Aron, žena prolazi kroz najdrastičnije promene i njegova supruga tada nije bila ni najmanje zainteresovana za stupanje u seksualne odnose.

Važno je da muškarci imaju to umu i sačekaju period trudnoće kada će se njihove supruge i partnerke osećati raspoloženije za seks.

6. Njene grudi su veće. Ne, ne možete da ih dodirnete

Najokrutniji trik koji je priroda trudnoće spremila muškarcima je upravo ovaj, smatra Gouveja.

Pored neverovatnog trudničkog sjaja, lepše kose i noktiju, tu su i veće grudi, koje muškarci nemaju priliku da dodirnu onoliko koliko bi želeli.

7. Ne žalite se. Nikada se ne žalite

Sve ove nabrojane činjenice, savetuje Gouveja, ne pominjite svojoj trudnoj partnerki.

To što ne možete da joj dodirnete grudi, pojedete njenu čokoladicu ili što vam je uskraćen seks nije veliki problem. Ona je trudna, podseća on.

„Ona nosi vaše dete“, piše ovaj bloger i napominje da muškarci nikada neće znati kako se lepo, tužno, iscrpljeno ili napeto žene osećaju tokom trudnoće.

SUPER 🙂 Ja sam se nasmejala do suza , a verujem da ste i vi 🙂

 

Podelite ovaj tekst i sa vašim priateljima :* Hvala

Komentara
Loading...