Dunja Lakatuš je prva beba rođena u Zrenjaninu u 2019. godini

0

Dunja Lakatuš od majke Vesne iz Aleksandrova prva je beba rođena u Zrenjaninu u novoj 2019. godini.

Dunja je došla na svet u 3 sata i 6 minuta, na rođenju je bila teška 4250 grama i dugačka 53 centimetra.

Dunja je treće dete u porodici Lakatuš. U prethodnoj 2018. godini obavljen je 1381 porođaj. Rođeno je 750 dečaka i 644 devojčice, a bilo je 13 blizanačkih trudnoća. Obavljeno je 365 carskih rezova. U odnosu na 2017. godinu rođđeno je 13 beba manje – izjavila je dr Milica Poučki dežurna ginekologinja akušerka na porođajnom odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.

Porodilje je kao i svake godine posetio gradonačelnik  Čedomir Janjić koji je majkama uručio poklon pakete kozmetike, bebi opreme i auto sedišta. – Pokloni će itekako mnogo značiti i mamama i bebama i ja se uz čestitku svim porodiljama zahvaljujem i gradskoj upravi što neguje ovu lepu tradiciju darivanja. Ako bi u bolnici tražili mesto sa najviše radosti i pozitivne energije onda je to svakako porodilište. Baš zbog toga mi je drago da sa ovog mesta mogu da poželim svim sugrađanima radost i zdravlje u novoj 2019. godini – izjavila Ivana Tešić direktorka bolnice.

- Oglasi -

U prepodnevnim satima rođen je i prvi dečak u novoj 2019. godini od mame Sandre Erski. Taj dečak težak 3630 grama i  dugačak 53 centimetra je prvo dete u toj porodici.

izvor. zrenjanin

Čestitke i od portala devetmeseci.net !

- Advertisement -

Komentara
Loading...