Dva mala života su juče otišla nečujno, u snu. Veo misterije koji se nadvio nad nesvakidašnjim tragedijama izazvalo je jezu celoj Srbiji!!

0

DVE BEBE UMRLE ZA 24 SATA Porodice iz Vrčina i Mirijeva
u jednom danu pogodila NAJVEĆA TRAGEDIJA!

Lekari su rekli to se često dešava sa bebama ?!?!?! Jel treba da se naviknemo na to i da nam bude normalno ?!?!?!

Dve bebe stare četiri i 12,5 meseci preminule su juče u Beogradu, jedna na Institutu za majku i dete, gde su se lekari dva dana borili za njen život, a druga u stanu u Mirijevu, u snu. Uzroke smrti mališana pokazaće obdukcija.

Beba stara četiri meseca iz Mirijeva, preminula juče rano ujutru, oko 6.30. Prema pisanju beogradskih medija, kada je bebin otac krenuo na posao, hteo da vidi svoju mezimicu i shvatio da nešto nije u redu.

Nakon neuspelog pokušaja buđenja shvatio je da je dete staro svega četiri meseca preminulo. Devojčica je, kako je navela majka, imale problema sa disanjem po rođenju, zbog čega je i neko vreme bila u bolnici, ali ništa od toga nije ukazivalo na tragediju koja je usledila.

- Oglasi -

Ona je svoju ćerku ranije uveče nahranila i potom odnela na spavanje, da bi otac, koji je rano ujutru kretao na posao, zatekao bebu koja je promenila boju u licu i nije disala..
Lekari su po dolasku, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.

Druga velika tragedija dogodila se oko 16 sati. Izdahnula je beba stara 12,5 meseci na Odeljenju intenzivne nege u Pedijatrijskoj klinici i uprkos naporima lekara da je spasu.

A sve je počelo u ponedeljak, kada je majka sa vaspitačicom uletela u Dom zdravlja u Vrčinu noseći devojčicu u rukama. Da nešto nije u redu sa bebom primetila je vaspitačica koja nije uspevala da je probudi. Kada su stigle kod lekara, dete nije davalo znake života, a usta su mu bila modra.

– Zbog srčanog zastoja u dva navrata beba je reanimirana – naveli su juče u saopštenju Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“. Međutim, ubrzo je stigla loša vest da je dete preminulo.

Dva mala života su juče otišla nečujno, u snu. Veo misterije koji se nadvio nad nesvakidašnjim tragedijama izazvalo je jezu celoj Srbiji, a obdukcija će utvrditi kako je došlo do tragedija.

izvor.blic.rs

- Advertisement -

Komentara
Loading...