STRAŠNO : E doktori,doktori

Poštovanje prošto volim vašu stranicu jer se bavite onom najljepšom stranom života svakog zdravog i normalnog čovjeka,a to su djecica!!Pa evo da i ja napišem svoju priču.

14060186_1369162893111356_496964633_o

Posle operacije i hitnog vadjenja jajnika,drugog mikrocisticnog,prognoze za mene su bile više negativne nego pozitivne,a mojih 30 godina takodje nije išlo u prilog!Nakon dva mjeseca dobijam nalaz s patologije da imam zloćudni tumor i kreće frka,konzilij,pretrage,haos čitav,jer mene niko nije nazvao i ja hodam sa tim i radim puna dva mjeseca!

E sad ono VAŽNO!!!Zbog uvrede struke i moje sumnje,nekako mi daju moje pločice jer insistiram na još jednom mišljenju,i ne dolazi u obzir da prije pristanem na bilo kakav tretman ili zračenje.Nakon deset dana dolazi sretna vijest,POGREŠNA DIJAGNOZA KOLEGE,VI STE ZDRAVA ŽENA,UŽIVAJTE!!!!

Napad sreće,plača,histerije ne trebam vjerujem ni opisati?!E i tako ja jedan dan doručkujem i jedva stignem do kupatila od muke da povratim,to se šefica najavila da je tu I da smo ovdje dole svi maleni i smiješni u svojim planovima!!!

Zato drage moje majke,kraljice,i za sebe i za svoje dijete uvijek tražite još koje mišljenje,i ne vjerujte pretjerano nikome,sem Onom gore!!!Ljubimo vas šefica i ja  sve!!

OVO JE STRAŠNO VIŠE !! I ŠTA REĆI NA OVO . ?

- Oglasi -

Hvala našoj čitateljki što je ovo podelila sa nama

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !!

izvor.devetmeseci.net

autor.mama Branka

Pročitajte i ove priče

Save

Save

Komentara
Loading...