EMOTIVNO : Način na koji je ovaj par objavio da očekuju blizance je zapanjujuća

0

Loren i Geret su na svom primeru pokazali kako se upornost isplati. Posle tri godine borbe sa neplodnošću u avgustu očekuju blizance.

Ponekad je put do začeća i dobijanja bebe uistinu prava borba. Za ovaj par taj put je bio veoma dug i težak. Evo kako su uspeli i ostvarili svoj san.

Tri godine pokušaja

Posle tri godine, ispunjene suzama i bolom, Loren i Geret Voker radosno su objavili da čekuju blizance postavivši sliku dva bodića koji se nalaze u sredini velike gomile igli.

Evo kroz šta je sve prošao ovaj par da bi ostvario svoju želju, njihovo putovanje uključilo je 452 uboda, hiljade suza, jednu korektivnu operativnu proceduru, četiri klomid/letrozol pokušaja, dve VTO procedure, tri propala transfera i u svemu tome oni nisu gubili VERU.

VTO procedure su bile najteže. Nakon što je Loren izgubila pet embriona, počela je da gubi veru i pitala se čime je zaslužila sve to.
‘’ Moja vera testirana je u svakom momentu ‘’ izjavila je Loren ‘’Ali moje srce mi je govorilo da nastavim ‘’

Na kraju se njihov trud isplatio. Nagrađeni su najlepšim poklonom koji su ikad dobili.

- Oglasi -

‘’ Prošli smo kroz mnoge bitke i moje srce je puno ožiljaka koji će me uvek podsećati na to koliko je trebalo snage za ova dva mala blagoslova. I uradila bih isto ponovo.‘’

Ovo su zaista lepe reči Loren koje ohrabruju roditelje koji se bore sa sličnim problemom.

Slika koju su objavili podsetila je Loren na bol kroz koji je prošla ove poslednjih tri godine ali je rekla sledeće

“ Nakon što sam se dobro isplakala, što sam više gledala u sliku ove igle su sve više bledele. Sada sve što mogu da vidim na ovoj slici su ovi bodići koji savršeno predstavljaju našu borbu. Bilo je vredno čekanja. I čekanja i čekanja.. “

Loren i Geret se raduju svojim bebama koji treba da dođu na ovaj svet u avgustu 2017. Godine.

izvor:familyshare (bebac.com)

- Advertisement -

Komentara
Loading...