Evo na šta očajna majka upozorava sve roditelje kada stavljaju bebu u BAZEN !!

Čak i nešto bezazleno kao što je brčkanje u dečijem bazenčiću može da ima ozbiljne posledice, što je nažalost na svom detetu naučila ova majka

Sva deca vole leto, naročito zbog toga što mogu da se igraju napolju. Vi kao roditelji treba da pazite na opasnosti koje donose visoke temperature. Čak i nešto bezazleno kao što je brčkanje u dečijem bazenčiću može da ima ozbiljne posledice, što je nažalost na svom detetu naučila Dominik Vudžer.

Sada ova majka pokušava da upozori druge roditelje. Bio je to jako topao dan u San Tan Veliju, Arizona. Temperature su bile preko 40 stepeni Celzijusa, a Dominik je odlučila da rashladi svog sina od 9 meseci u dečijem bazenčiću u dvorištu.

Stavila je svog sina u bazenčić i počela da ga puni vodom iz creva za dvorište. Dečak je počeo da vrišti čim ga je pogodio mlaz vode. Majka je mislila da plače jer je ljut, inače nije voleo da mu voda ide u lice.

- Oglasi -

Ispostavilo se da je voda u crevu bila zagrejana i njena temperatura je bila oko 65 stepeni Celzijusa. Majka je brzo odvela sina u bolnicu i tokom pregleda, doktori su joj rekli da je zadobio opekotine drugog stepena koje su zahvatale preko 30% njegovog tela.

Pogledajte i podelite s prijateljima:

Ipak, uskoro je shvatila da se radi o nečemu mnogo ozbiljnijem. Koža njenog sina je postala crvena i prekrivena mehurićima na mestu gde ga je pogodio mlaz vode.

IZVOR . virealno.com

Komentara
Loading...