Fotografija ove bebe okružene špricevima je najlepši dokaz ljubavi

0

Šer Institut za oplodnju objavio je na svojoj Fejsbuk stranici fotografiju koja je naterala na hiljade ljudi da iskreno puste suzu.

12068551_10153033752921761_2721063579814000481_ofoto>Sher Institutes

Naime, beba je okružena stotinama špriceva koje je mama koristila kako bi je dobila, ali prikazuje i sve ono kroz šta je majka prolazila tokom same oplodnje.

Doktorka Molina Dajal je rekla da na fotografiji nisu prikazane sve zalihe injekcija koje je majka dobijala kako bi zatrudnela, jer ih je mnogo više.

Bebina majka, Anđela, želela je samo da pruži podršku svim mama i da im kaže samo jednu reč, a to je da se “drže”.

“Igle su bile najlakši deo tog procesa, to je više emotivna borba, sa puno uspona i padova. Neko duže vreme sam već sama i čekam da se pojavi onaj pravi. A onda mi je nakon nekog vremena bilo teško i da zatrudnim, pa sam odlučila da uradim oplodnju”, rekla je ona za “ABC News”.

“Nikada nismo videli da neka fotografija može da stvori takvu pometnju u svetu neplodnosti”, rekla je Lisa Stark, direktorka za komunikacije u Šer Institutu za “ABC News”.

Za dva dana fotografiju je pogledalo i podelilo na društvenim mrežama više od pola miliona ljudi, a takođe je inspirisala na stotine majki da podele svoja putovanja veštačke oplodnje.

“Blizanci koje sam dobila veštačkom oplodnjom danas imaju 13 godina. Vredni su svake injekcije, svake procedure kroz koju sam prošla, svakog kilometra koji sam prošla na putu kako bih došla do klinike”, napisala je jedna majka na Fejsbuku, dok je druga dodala da je “svako vađenje krvi, svaka šaka tableta, svaki trenutak bio vredan toga”.

“Kako je snažna fotografija. Tera mi suze na oči. Mi smo prošli kroz dva IVF ciklusa i još uvek nismo doveli bebu kući”, napisao je drugi korisnik Fejsbuka.

Ovaj Institut ima svoje stanice širom Amerike i Evrope, a kako tvrde, oni su doveli na svet više od 18.000 beba.022

Komentara
Loading...
where can i buy metformin over the counter buy metformin online