NAGRADNA IGRA : KUVARSKI DNEVNIK BEBE MARTE

0

Zdravo drugarići opet se igramo 😉 Želimo da vam malo ulepšamo najdivniji praznik Uskrs

04769bdd-55d9-4955-b756-12f0f0ea3b87

 

U saradnji sa našim prijateljima sajta Kuvarski dnevnik bebe Marte nagradićemo vas sa 3 knjige bebe Marte  .

PRAVILA SU SLEDEĆA (Ko ne ispoštuje sva pravila ne može da učestvuje u igri !! )

  1. *PODELITE NAGRADNU IGRU JAVNO
  2. *LAJK NA STRANICU Kuvarski dnevnik bebe Marte
  3. *OSTAVITE KOMENTAR DOLE ISPOD TEKSTA ( I JA ŽELIM KNJIGU ) AKO NE OSTAVITE KOMENTAR MI NEĆEMO ZNATI DA STE UČESTVOVALI . KOMENTAR JE OBAVEZAN !!

Sva polja pod * su obavezna

- Oglasi -

FOTOGRAFIJA GDE TREBA DA OSTAVITE KOMENTAR AKO TU NE OSTAVITE NIGDE SE DRUGDE NE VAŽI !!

Screenshot_20

Nagradna igra se igra do 27 . 04 .2016 . Izvlačenje na fb stranici Devet meseci u maminom stomaku u 21h.

NAGRADNA IGRA JE ZA SRBIJU , NARAVNO SVI MOGU DA IGRAJU ALI DA IMAJU ADRESU U SRBIJI . ILI AKO ŽELE NEKOME DA POKLONE IZ SRBIJE . 

SREĆNO SVIMA

 

KRATAK OPIS ŠESTOG IZDANJA KNJIGE KUVARSKI DNEVNIK BEBE MARTE

Knjiga „Kuvarski dnevnik bebe Marte” dr Marije Mandić, predstavlja priručnik o uvođenju nemlečne dohrane kod odojčadi, njihovom  postupnom uobročavanju i ishrani bebe do godinu dana.  Ovo je prvi kuvar za bebe na našim prostorima koji je, jednim svojim delom, pisan u obliku dnevnika. Prikazano je 115 dnevnih menija koje je beba Marta, inače treće dete autorke, dobijala svakodnevno do svojih devet meseci i nakon toga do svog prvog rođendana (kad i kako je uvedena koja namirnica i koji obrok).

Na početku knjige nalazi se “Knjiga utisaka” mamica koje su koristile prethodna izdanja Dnevnika. Zatim sledi “Oda dojenju” i dopunjene najsavremenije preporuke oko uvođenja nemlečne dohrane, te odgovori na najčešća pitanja sa kojima se majke sreću u  ovom razdoblju. Skoro svaki dan postoji i mamin komentar koji prati Martinu reakciju na hranu i mamine nedoumice koje kasnije nađu svoj put kao i kod svake mame u ovoj fazi života njenog čeda. Praktični saveti iz knjige će čitateljima biti od ogromne koristi, a beba će uživati u svim zdravim i finim obrocima koji se spreme za nju.

Knjiga sadrži 160 strana, pisana je latinicom, prvo izdanje je izašlo u novembru 2013god. Do sada je otišla u 28 zemalja sveta na 4 kontinenta.line9

 

 

 

 

- Advertisement -

Komentara
Loading...