Ispovest buduće svekrve, koja je sve samo ne zadovoljna, proširiće vam vidike.

Ispovest ove žene će vas naterati da se zapitate da li je u ljubavi zaista sve dozvoljeno.

Mnogi ljudi, u prethodnih par godina, odlučuju se da savete za rešenje svojih problema potraže putem različitih medija. Tako mogu da ostanu anonimni, a da istovremeno olakšaju svoju dušu.

Ispovest buduće svekrve, koja je sve samo ne zadovoljna, proširiće vam vidike. Možda će vas čak naterati da preispitate svoje ponašanje, ali i odnose u porodici, piše Net.

– Već godinu dana živim u velikim mukama. Sin mi se zaljubio u devojku, a ja znam da ona nije za njega.

Imao je tako predivnu i dobru devojku pre i sad nađe ovu. Odmah sam znala da nije za njega čim je ušla u našu kuću.

Nadala sam se da će da oženi devojku sa kojom se pre zabavljao. Ona je ćerka naših porodičnih prijatelja, pa sam se nadala da ćemo prerasti u pravu porodicu, iako ih već sada osećam kao familiju. Kad ju je ostavio bilo je toliko neprijatno, ali uspeli smo to nekako da izgladimo.

Nikako ne mogu da zamislim da će on ovu novu da dovede kući. Nije ona za njega.

A i njeni su užas. Upoznala sam ih posle par meseci njihove veze. Mislim da samo žele dobro da udaju ćerku. A mislim da je i ona takva. Jadnog mog sina je zavela i ne pušta.

Rekla sam mu odmah na početku njihove veze da je ostavi, da ona želi da uđe u našu porodicu zbog para. Ali on nije reagovao. Bio je još početak, pa sam pokušala to da prekinem dok je još sveže. Nije mi uspelo. On hoće samo nju. Samo o njoj priča.

I eto gde sam sad. Moraću da trpim nekakvu malu ceo život, koja je tu samo zbog naših para. Toliko tih sponzoruša ima, da je to strašno. Vidi se na njima. Ali moj mali to ne vidi. Zaljubljen je do ušiju. Ma znam, ona mu malo da i on odmah šeni. Takve su žene, te koje love. Upecala ga je vrhunski.

Oni su iz neke familije koja je grozna. Ne znaju da se ponašaju uopšte. Nemaju vaspitanja i nisu definitivno na našem nivou. Sad ćemo svi morati zajedno na ručkove, jer je moj sin odlučio da se ženi.

Venčaće se za mesec dana, a ja sam sve vreme u komi. Kad sam saznala i kad mi je rekao da on želi nju da oženi, ja sam poludela. Uvek sam se nadala da će je oladiti, a sada ovo.

Šta da radim da to sve propadne. da nađe neku finu devojku iz fine porodice koja će umeti da se ponaša. Nisu oni naš nivo. To je tako i to je realnost. Evo sad još celu svadbu plaćamo mi, naravno, jer oni nemaju para.

Ne znam šta da radim, jer ne želim da on bude sa njom, a pogotovo da je oženi. Na totalnim sam mukama i ne znam gde da nađem izlaz iz svega toga i da sin ipak nađe neku dobru devojku. Ljudi pomozite –

izvor.telegraf.rs

PROČITAJTE I OVE PRIČE !

 

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Komentara
Loading...