ISPOVEST MAME DRAGANE ! UPROPASTIŠE ŽIVOT MOJOJ PRINCEZICI A I MOJ

Ova poruka mi je sinoć stigla u moj inbox

Draga Sonja i meni su uzeli moju devojčicu iz naručja, čekali zadnji dan da mi se beba uguši pa da me porode.I tako su mi uzeli Iliji sestricu , našu princezicu .

15644533_10207894375342372_815122568_n

Jako me je rastužila ta poruka I samo sam pomislila zar opet , zar opet još jedna tužna majka , zar opet greška lekara !! ?? A dokle? dokle više ?.
Zamolila sam majku da mi ispriča priču da vam je prenesem da vi ovo nikada ne doživite I da se pazite .

- Oglasi -

Zatim mi je majka još napisala , sutra će ova priča biti u novinama . BRAVO !! TO TREBA !! DA BUDE U NOVINAMA !! DA TUŽI DOKTORA !! TO JOJ NEĆE VRATITI DETE ALI NEKA PRAVDA BUDE ZADOVOLJENA . Tako da dragi moji čitaoci imate tu privilegiju da priču pročitate pre novina !! PODRŽITE OVU MAJKU VAŠIM KOMENATARIMA NJOJ JE TO SAD ZAISTA POTREBNO !!

Ona ovako započinje svoju ispovest !!

Draga moja trebali su da me prime u petak 09. 12. 2016, doktor rekao da spremim rezultate i da dodjem sa stvarima. Sve sam spremila i sa puno ljubavi došla da rodim moju princezicu, šta se dešava dalje, doktor me pregleda i kaže sve je u najboljem redu i vraća kući uz odgovor hospitalizacija .

12.12.2016 u pola 9.Ja mislim on zna šta radi.Dolazim kad mi je rečeno i predajem knjižicu,našta me sestra pita kažite, ja kažem da imam prijem kod Dr Zorana Hadži Randjelovića našta ona odgovara on je izašao iz dežurstva,ja zatečena pitam kako izašao kada mi rekao da dodjem,ona odgovara ne znam šta vama on rekao on je otišao kući.

Okrećem se prema majci i pitam je što pravi budalu od mene,mama odgovara zovi ga odmah,to i činim zovem i on kaže silazim,kako silaziš pomislih kad si otišao kući?Prima nekoliko pacijentkinje uz to i dve popadije kojima kaže vidimo se sutra,ja i dalje čekam. Nakon nekih pola sata proziva me sestra da me doktor primi ja u ambulantu ono nije moj doktor već dr Braca, ostajem bez teksta.

Prima me na odeljenje i pita jel mi rađen ultrazvuk, odgovaram da nije on ne radi već kaže vodite ženu na odelenje i uradite ctg. Sve je bilo u najboljem redu, očekivala sam da mi kažu kada će me poroditi. Od danas do sutra od sutra do prekosutra glume budalu ili očekuju novac trebali su da kažu dala bih ne bih žalila koliko sada žalim.

Dobila sam temperaturu,tražila nešto da mi spadne, niko nije sišao da me pregleda sestra kaže oni gore imaju četri carska i jedan epidural i ne znaju gde im je glava, ja trpim užasan bol u predelu prepona.Dolazi sestra i gasi svetlo i kaže gasite telefone i u krevet,i dalje nemir u meni dete gura hoće stomak da mi raspori, a ja se preznajam palim svetlo i odlazim da se istuširam ona uleće i kaže šta je ovo zašto si upalila svetlo rekoh oznojila sam se od bola idem da se tuširam ajde brzo.

Odlazim na spavanje i kad se ujutru budim osećam mučninu i tupu bol u glavi,odlazim nekako da se umijem lakše mi, očekujem vizitu našta oni kažu na moje pitanje kada će carski rez sutra će biti sekcija, uradite ctg .Vreme prolazi meni niko ne radi ctg oko 12h mama me zove ja joj kažem malo ću da odmorim muka mi u glavu, čujemo se kasnije, samo da zatvorim oči .

Ulaze da mi rade ctg ne mogu da čuju otkucaje srca bebe zovu doktorku i odvode me na ultrazvuk gde doktorku pitam jel nešto nije u redu ona odgovara nažalost nije nema akcije. Ja padam odvoze me u sobu i od sestre tražim da zove mog doktora pitanje šta sam mu postavila je bilo šta ste čekali on odgovara “KRIV SAM NE ZNAM ŠTA SAM ČEKAO .

Odmah me porađajte u nadi da će izvući živo dete a i moju glavu i tako UPROPASTIŠE ŽIVOT MOJOJ PRINCEZICI A I MOJ.

PORUKA ZA MAME 

Za mame NE DOZVOLITE DA VAS UPROPASTE KAO MOJU DEVOJČICU I MENE !!

Eto to je ta tužna priča . Kao što sam rekla mami Dragani kad sam pričala sa njom mora da bude jaka , njen mali sin Ilija je jako treba . Bolno je sve to ali ona ima za koga da živi . Život je jako surov , a u poslednje vreme baš baš . Lomi nas kida ali toliko da uvek imamo snage da sve oluje prebrodimo !! Biće još bebica i daće Bog . Ja sad od srca želim da mama istera pravdu i da ona bude zadovoljena !! Takav neodgovoran doktor nije potreban , takav doktor zna se gde treba da bude !!!

Hvala mojoj dragoj čitateljki Dragani što je podelila ovo sa mnom i sa devet meseci . Sutra možete o ovome i da pročitate u novinama !!

SVA PRAVA NA OVU VERZIJU PRIČE ZADRŽAVA DEVET MESECI !! 

autor priče . mama Dragana Krkić iz CICEVCA 

izvor.devetmeseci.net

PROČITAJTE I OVE PRIČE 

 

Komentara
Loading...