IZGUBIĆEŠ I ŽENU I DETE ŠTA RADIŠ TO??!!! OVDE MORA HITAN CARSKI!!!!

Moja mama je imala urednu trudnoću.Sve je bilo ok.Samo je porodjaj krenuo po zlu.

foto. privatna arhiva

Moj Vuk isti datum rodjenja
02.04.1985 i 02.04.2014

Započinje priču mama Jasna , ali priča nije o njenom porođaju ovo je priča kako je Jasnu rodila njena majka . Pa da pročitamo …

Moja baba(a mamina svekrva)je našla lekara sa kojim se dogovorila da porodi moju mamu ali nikako da bude carski rez jer NJOJ NE PADA NA PAMET DA POMAŽE SNAJI I BEBI.Mama je dobila bolove i primili su je N Front.

Na prijemu je bio taj dr.Bila je u boksu za porodjaj.Primala indukcije i infuzije.Ali se nije otvarala i zaspala je.Posle nekog vremena je krenuo porodjaj…i dalje se nije otvarala a imala je jake nepone.Krenula je zelene plodova voda.I ja sam u stomaku patila sa mojom mamom.

Drugi lekar je završavao smenu i bio na izlazu iz boksova.Al je video da se nas dve mučimo.Počeo je da svadja sa kolegom IZGUBIĆES I ŽENU I DETE ŠTA RADIŠ TO??!!! OVDE MORA HITAN CARSKI!!!!

Mama je čula u to i rekla je SPASITE MI DETE SAMO DETE MI SPASITE!!! Al je taj drugi dr rekao SPASIĆEMO I VAS I DETE.

Uspavali su je.Porodili.Meni je bila pupčana vrpca 3 puta obmotana oko vrata.A mami je rana od carakog brzo zagnojila.Bile smo 45 dana u porodilištu.

- Oglasi -

Babica koja je previjala mamu joj je rekla VAŠA SVEKRVA NEĆE DA SE BRINE O VAMA I DA VAM BUDE OD POMOĆI DOK SE OPORAVITE ONA JE TA KOJA JE MOLILA DR.

A dr koji je mamu porodio je malo zakasnio na rodjendan svoje ćerkice jer je nama spasio život!!!

02.04.1985 u 14:30 Rodila se mala Jasna.Sad je ta mala Jasna takodje mama koje ima sina i on se rodio 02.04.2014.?

Bravo eto i pre se dešavalo sve i svašta , samo nije imao ko da ispriča . Hvala mami Jasni na priči kako se ona rodila . 

autor tekst mama Jasna i mama Gordana

pripremila.urednica sajta Sonja Milekić

izvor.devetmeseci.net

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

Ako i vi znate kako su vaše mame vas dovele na svet ispričajte nam. Možda je jako korisna priča . možda je šaljiva , ili čak jako emotivna nije važno , neka bude ispisana i sačuvana baš na portalu devet meseci .

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

Komentara
Loading...