IZGUBIĆEŠ I ŽENU I DETE ŠTA RADIŠ TO??!!! OVDE MORA HITAN CARSKI!!!!

0

Moja mama je imala urednu trudnoću.Sve je bilo ok.Samo je porodjaj krenuo po zlu.

foto. privatna arhiva

Moj Vuk isti datum rodjenja
02.04.1985 i 02.04.2014

Započinje priču mama Jasna , ali priča nije o njenom porođaju ovo je priča kako je Jasnu rodila njena majka . Pa da pročitamo …

Moja baba(a mamina svekrva)je našla lekara sa kojim se dogovorila da porodi moju mamu ali nikako da bude carski rez jer NJOJ NE PADA NA PAMET DA POMAŽE SNAJI I BEBI.Mama je dobila bolove i primili su je N Front.

Na prijemu je bio taj dr.Bila je u boksu za porodjaj.Primala indukcije i infuzije.Ali se nije otvarala i zaspala je.Posle nekog vremena je krenuo porodjaj…i dalje se nije otvarala a imala je jake nepone.Krenula je zelene plodova voda.I ja sam u stomaku patila sa mojom mamom.

Drugi lekar je završavao smenu i bio na izlazu iz boksova.Al je video da se nas dve mučimo.Počeo je da svadja sa kolegom IZGUBIĆES I ŽENU I DETE ŠTA RADIŠ TO??!!! OVDE MORA HITAN CARSKI!!!!

Mama je čula u to i rekla je SPASITE MI DETE SAMO DETE MI SPASITE!!! Al je taj drugi dr rekao SPASIĆEMO I VAS I DETE.

Uspavali su je.Porodili.Meni je bila pupčana vrpca 3 puta obmotana oko vrata.A mami je rana od carakog brzo zagnojila.Bile smo 45 dana u porodilištu.

- Oglasi -

Babica koja je previjala mamu joj je rekla VAŠA SVEKRVA NEĆE DA SE BRINE O VAMA I DA VAM BUDE OD POMOĆI DOK SE OPORAVITE ONA JE TA KOJA JE MOLILA DR.

A dr koji je mamu porodio je malo zakasnio na rodjendan svoje ćerkice jer je nama spasio život!!!

02.04.1985 u 14:30 Rodila se mala Jasna.Sad je ta mala Jasna takodje mama koje ima sina i on se rodio 02.04.2014.?

Bravo eto i pre se dešavalo sve i svašta , samo nije imao ko da ispriča . Hvala mami Jasni na priči kako se ona rodila . 

autor tekst mama Jasna i mama Gordana

pripremila.urednica sajta Sonja Milekić

izvor.devetmeseci.net

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

Ako i vi znate kako su vaše mame vas dovele na svet ispričajte nam. Možda je jako korisna priča . možda je šaljiva , ili čak jako emotivna nije važno , neka bude ispisana i sačuvana baš na portalu devet meseci .

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

- Advertisement -

Komentara
Loading...