Iznenadni porodjaj pred bolnicom

Kristin Dikerson je skoro dve nedelje probila termin za porođaj, a vodenjak joj je pukao rano ujutru 28. juna. Dok je jurio kolima, Kristinin suprug Troj je snimao svoju suprugu na putu do porodilišta. Međutim, po izlasku iz kola desilo se nešto potpuno neočekivano-Kristin se porodila stojeći i pridržavajući se za vrata automobila.

 

U videu koji je postao pravi hit na društvenim mrežama, vidi se kako se par vozi auto putem, a Kristin kroz stenjanje i vrištanje moli svog supruga da stane negde bliže, jer misli da ne može da izdrži do bolnice. Troj se trudio svim silama da je umiri dok ne stignu do bolnice, ali kako je zakoračila iz kola, Kristin je rekla da oseća bebinu glavu kako izlazi. U tom momentu, Troj je zgrabio torbu iz kola i pozivao zaposlene u pomoć.

 

- Oglasi -

– Izašla je iz kola i samo se ukopala u mestu. Ja i dečko koji radi na parkingu smo je terali da sedne u kolica, ali nije mogla. U samo nekoliko minuta naša beba je prosto izletela iz nje. Kristin je vikala na mene da uhvatim bebu, jer se sve tako brzo dešavalo – ispričao je Troj, koji je ovaj događaj snimao posebnom „GoPro“ kamerom koja može da se nosi na glavi da bi ruke bile slobodne.

Dečak, kome su dali ime Truet, rodio se 28 juna u 2 ujutru, a čak 10 babica je izgletelo iz bolnice da pomogne Kristin.

– Oduševljena sam što imam sve snimljeno. Iako smatram da je to veoma intiman trenutak da bih ga podelila sa celim svetom, smatram da je dobro da ljudi vide šta su naša tela sposobna da urade – rekla je Kristin.

Troj obožava da snima događaje iz njihovih života, a takođe je snimio rođenja njihova dva starija deteta, Tarnera i Tilmana.

Foto: Youtube/Troy Dickerson

Komentara
Loading...