JAKA PRIČA ! :ILI ABORTIRAJ ILI UZMI SINA I IDI…A ĆERKU NE DAM.

0

Želim da podelim sa vama moju priču…

Kako život može da se okrene,raspadne preko noći…kako ostaneš sam,a da nisi to ni slutio…

Mlada sam se udala sa 16.5 godina…napustila školu .. Normalno zaljubila se.. pošto sam rođena i odgajana na selu naučena samo na rad,da rad donosi sve,od rada se živi..i to me je uvek vuklo…život na selu..,udala sam se za dečka iz istoga sela…12 godina starijeg…ništa mi nije smetalo…

Posle 3 meseca braka ostala sam trudna…naravno kasnije je došla na svet naša devojčica…ulepšala nam život…kako su dani prolazili ona je rasla a mi sve srećniji…kada je imala 7 meseci saznali smo da sam trudna po drugi put …naravno još srećnija sam bila,ali ne i moj suprug i njegovi roditelji. Koji su ga nagovarali da prekinem trudnoću uz dogovor samnom koja nisam ni pomišljala na to rodila sam sina…maminog anđela čuvara..

Od njegovog rođenja sve se promenilo. .on je zapostavljen od strane babe i dede i na neki način i oca…postajala je samo ćerkica a on manje više…Zato sam se valjda toliko i vezala za njega je on dar od Boga i moj spas.

Dani su prolazili i krenule su stvari da se menjaju .. Čujem priče kako svekrva mi svašta iza leđa priča,svekar takođe ..ćutala i ćutala.. onda su krenule smicalice po kući,ustanem sa mužem sve normalno,on ode da pomogne majci i vrati se i samo se svađa…nekih mesec dana je to trajalo…

Krenule su mi jake mučnine, vrtoglavice,ali sam redovno dobijala i posumnjam na trudnoću,tako jedan dan onesvestim se završim na hitnoj i saznam da sam trudna 5.5 nedelja…

Do kuće priča sa mužem sve ok treće dete,treće dete…da bi on ujutru otišao sa majkom da radi ,vratio se posle sat vremena i rekao ILI ABORTIRAJ ILI UZMI SINA I IDI…A ĆERKU NE DAM.

Ja sa svojih 19 godina zakon nisam znala…plakala plakala i razmislim da sačuvam oboje dece da budem majka ja to moram uraditi …Nažalost tako je i bilo…moj greh nikad neću obrisati ..svoju grešku koju dan danas plaćam suzama i bolom koji nosim…

Od tada su krenule svađe i nešto mnogo gore,svekrvu sam,zamolila kroz jauk da nikom ne govori za to,jer za mene je to poniženje,zadnja stvar koju žena treba da uradi.. Zaklela mi se svojom decom iz reči JA SAM TI DRUGA MAJKA..tako sam se nadala da i jeste,ali sam se prevarila.

Njegovi roditelji na leto odu na planinu tamo ostaju do septembra…Početkom avgusta sam ostala kod kuće i poslala muža u prodavnicu po mleko za sina koji je imao samo 7m…a ćerka nepune 2 godine.. Sa 30ml.soka ostali smo kući ..

Otišao je u 9h ujutru…zvala ga u 11,pa u 1,2,3,4 svaki put je bilo dolazim za 15min..znala sam da sedi i pije sa drugom bila sam mnogo ljuta i besna ,zar da mu pivo i drug bude bitniji od dece od sina koji je ceo dan gladan…Kada je došao ništa nije rekao bacio mleko na sto…ja sam rekla da li si normalan kad si otišao ti nisi nikakav roditelj…

Tu je pukaoo prvi šamar…suze su krenule i samo sam rekla ne zaslužuješ ni mene ni decu…Krenuo je da me davi. Uzela sam sina u ruke a ćerku povela do hodnika da izađem napolje…i rekla mu da ću da napustiti i odvesti decu …Gurnuo me je niz stepenice sa njima dvoma…Ja sam stala i plakala i pitam kako možeš imaš li srca..

Bacio je ključeve i razbio staklo na ulaznim vratima nama troma iznad glave tada sam odmah istrčala napolje vrište deca,plačem ja …Izašao je deraoo se napolju ja njih uhvatim i krenem u sobu . Gde je došao i napao me kako neću otimati decu i odvajati, gde me je davio u udarao ,šamarao…

Tada mu je isti taj drug došao sedeli su celu noć i pili…a ja plakala i razmišljala kako da se vratim mojima kada sam pobegla za njega,kako ako decu ne dobijem mlada sam bez posla bez ičega…

Ustala sam ujutru sredila decu i stoku spremila mu da jede i otišla u njivu došla do podne spremila ručak i decu hranila i postavila njemu …Seo je i pita jedeš li ti…rekla sam ne ..samo ti jedi…Uhvatio me je za ruku i počeo plakati i izvinjavati.

Nešto kasnije kad je se to smirilo zove me njegova ne rođena sestra i kaže kako celo selo priča da sam abortirala napada me zašto njoj nisam rekla kako joj je njena keka(suprugova majka) rekla i kako već svi znaju…To me je pogodilo pitala sam zašto zar to da uradi i naravno napala na nju tu sam ponovo dobila batine, davljenja u krevetu i to je trajalo i trajalo savremena na vremnj…

Sve prešla odem na zimu u decembru da radim u hladnjači…od 6 do 6..da bi nešto kasnije u januaru pozvali njegovi roditelji moga oca da mu saopšte da imam dva tri švalera. Od tih para sredila komplet dnevni boravak…plaćala rate za zamrzivač,davala za gorivu za decu i ostalo…kako imam švalere kako je njihov sin slep ali oni su to provalili kako imam fore mesec dana da još vide kakva sam i da me vrate ocu…Te svađe tih dana batine i moje suze razmišljanje dovele su me do psihijatra i 4 leka ujutru i 4 uveče za smirenje..

U aprilu sve postaje gore i ne podnošljivo jedne noći 15 aprila samo sam se molila da preživim…

Sin moje sestre koji je inače stariji od moga sina 2m…tada sa 1.7 meseci izujedao je moga sina za uvo i obraz,gde moje dete dobije od doktora kremu od 120dinara..tu noć sam doživela najteže batine gde me je davio jedva me pusti da dišem. Deca sve gledaju i plaču u pola noći a ja samo molim Boga da svane da budem živa ..

Javim mojima šta kako i da želim razvod ili da znaju da ću se ubiti tih 5 dana do 20 aprila bio je pakao…njihovo maltretiranje,gde svekrva zamanjuje stolicom na mene,gde mi govore da sam kurva,da sam lažov …sve najgore ,more plakanja i povraćanje ,helikoptera bakterija koju sam dobila terapija od 7lekova…dovelo me je do odluke da se razvodim ..

Tako je i bilo 20 aprila smo otišli u socijalno podnela tužbu vratili se kući spakovala sebe i decu i odveo me kod mojih..gde ga ja molim da krene samnom bilo gde ,ima brata u Beogradu pola svoje kuće…ne…rekao je vodi decu ,a ja ostajem sa mojim roditeljima .

Kod mojih sam bila do 10maja i odlazim u Valjevo da živim sa decom…otac mi nalazi stan plaća sve za 6 meseci …Ali tad kreću problemi ,odvede decu za vikend ne vrati na vreme,kad su kod njega ne zove neće da se javi.. a onda njegova pretnja i da će me sačekati i ubiti i mene i moje.. Naravno to je trajalo i trajalo i instaliram snimač razgovora sve to snimim i najbitnije gde je mislio da je prekinuo razgovor, a nije gde njegova majka govori da je slušao socijalno u našem gradu da je uzeo on decu i da mi nije vratio do razvoda ne bi mogla ništa.

Sve to odnesem u sup i prijavim ga. Mesec dana zabrane prilaska i zvanja je imao ..Onda posle početkom jula tražio decu gde sam rekla dođi i vidi ih ali da ih vidiš tek posle presude .

Razvod je bio zakazan za 19.08 zaposlila sam se 28.07. svaki dan radila moja baba koja živi tu inače mlada( sve smo se mlade udale i ona i majka i ja i sestra ) gleda moju decu..ja radim odlazim na razvod gde on nudi alimentaciju od 12000 za njih dvoje a ne traži starateljstvo .. .

Ja naravno tražim samostalno starateljstvo i alimentaciju od 13000….To mi je najgori dan u životu ceo razvod sam preplakala ,a on kao da sedi i pije piće…

Kada je sudija rekao brak je razveden vrisnula sam i u suzama istrčala napolje…

Evo već godinu i mesec dana od kako sam ga napustila svaki dan je samo gori…kaže navićićeš se,radiš dani prolaze,ali bol i suze nikako.. sve sam obezbedila deci, radim plaćam stan i komunalije 17000 ..Izvodim ih,šetam,kupujem,sve udovoljavam samo da su srećni…Proslavila oboma rođendane …a on ih vodi svaki drugi vikend i to je to ponekad između nazove..

Kad se deca vrate ćerka je drugačija kaže ima samo tatu i babu ..da me ne voli tako da tri dana kad je pitam ko ti je to sve rekao baba i tata …. Da ne govorim ime.

I eto posle godine dana nije me ostavio na miru,prijavljuje me u socijalno ,traži neke razloge gde ih nema,ako nekoga budem imala uzeće mi decu .I tako evo vodim bitku radim svaki dan i trudim se sve da imaju, živim trista na sat sa bolom koji nosim….sa nekim prokletstvom i to da ga nisam prestala da volim …da mi fali . Da me boli sve iznutra.

Ali guram molim boga za svoju decu,a i za dan da se vrati ili da me ta bol prođe ..ustanem u suzama i ležem…ko me god zna kaže vidiš srećna si imaš osmeh ,na svako njihovo kako si ,moj odgovor dobro, ali duša duša je umrla ,osećanja a bol je sve uništio…ne zanima me ništa nemam volju, radim samo za svoju decu i sve što imam dajem da njima bude dobro da ne osete da ga ne maju kraj sebe..

Drage žene želela sam da podelim svoj život koji je počeo 2015 sa rođenjem ćerkice i koji se raspao 20.aprila.2018…

Poruka za sve žene,devojke,mame.Budite jake šta god da se desi,bol nosite za sebe, a borba za decu se nastavlja ,njima smo mi najpotrebnije. Da ih othranimo, odgajimo,izvedemo na pravi put. Ja živim za njih i nadam se da nikada neću pokleknuti…mnogo puta sam pala skoro do samog dna da odustanem da prekinem život,ali shvatim da su oni moja duša i moje telo,da žive i zavise još uvek od mene …da ne smem da ih napustim jer oni nisu ništa krivi…i evo već godinu dana mi se borimo i guramo napred. A Bog sve gleda i svakom nadam se vratiće kako je zaslužio…

DA JA SAD PORUČIM NEŠTO ! VAŠA UREDNICA ! BEŽITE ŠTO DALJE SAMO POSLE JEDNOG ŠAMARA ! NE ČEKAJTE OPET TO DA SE DESI ! JEDNOM KAD UDARI OPET ĆE ! NE ČEKAJTE DA VAS UBIJE !!!! BEŽITE IMA TOLIKO SIGURNIH KUĆA AKO NEMATE GDE ! PRIJAVITE , KAKVA LJUBAV , KAKVO VOLIM GA !!! DA LI VOLITE VAŠU DECU ??? DOBRO SE ZAPITAJTE !! DA LI VAM JE MALO KADA SVAKI DAN U NOVINAMA PROČITATE MUŽ UBIO ŽENU ! DA LI VI ŽELITE DA BUDETE SLEDEĆE ????? PAMET U GLAVU !!! OPAMETITE SE !!! DA NE BUDE KASNO ! DA VAM DECA NE DONOSE CVEĆE NA GROBLJE !!!! 🙁 MOLIM VAS ŽENE , IZ SRCA VAS MOLIM BEŽITE!!! PRIJAVITE !! ) 

Volela bih da ostanem Anonimna..

autor priče . anonimna mama

izvor. devetmeseci.net

 

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

Primetili smo na nekim blogovima krađe naših priča , zamolićemo ih da izbrišu ili ćemo pokrenuti tužbu . Takođe molimo mame gde vide naše priče da nas obaveste . Niko nema dozvolu na priče!

Komentara
Loading...