Jaka priča : Mama je mene čekala punih 8 godina i borila se da me ima.

Udala sam se sa 20 godina.I naravno od mene se očekivalo da odmah postanem mama. A meni i mužu se nije toliko žurilo.  Započinje priču mama Slađa .

foto.privatna arhiva mame Slađe

- Oglasi -

.Posle 9 meseci braka na nagovor svekrve i majke odem do ginekologa.Sve u redu nek muž da nalaze. E tad počinje moja borba koja je trajala punih 7 godina.Muž krene kod lekara nalaz katastrofa rekli su nam da ni vantelesno ne možemo imati dece.Mi u šoku muz pada psihički ja moram da budem jaka izvlačim ga iz krize.Idemo dalje kažem nećemo se zaustavljati.

“Kad se najmanje nadaš sreća ti pokuca na vrata “

Medjutim on odustaje od lečenja.Plači moli dosli smo do razvoda bukvalno i nekako ga nagovorim i krenemo dalje.Opet godina lečenja bakterija i svega nečeg da bi se urolog setio hormona.Izvadi muž hormone i tu leži problem.Uput:Klinicki centar Bg endokrinolog.Sve nanovo po privatnim klinikama da ne bi čekali.Muž dobije hormonske inekcije koje smo morali mi da kupujemo.I posle 4 primljene meni kasni menstruacija.

USPELI SMO !!! DVE CRTE 

Tačno sam znala šta je u pitanju.Uradim 3 dana posle test dve crtice.Te dve divne crtice.Odem kod ginekologa on kaže trudnoća.Boze hvala ti ima te.Plačem ko kiša vrištim na sav glas napokon ću postati mama.Trudnoća je do 7 tekla normalno u 7 dobijem kontrakcije i ostanem u bolnici.Strogo mirovanje i otpust kući.

Priča mame Ivane : Da, muž mi je javio da sam u drugom stanju, konačno posle 4 i po godine.

RODILA SE NAŠA DUGO OČEKIVANA SREĆA NAŠ PRINC !

Termin mi je bio 04.12.2014. Ali moj dečak je požurio jer je znao da ga se mama dosta načekala.Taj 19.11.2014 je neizbrisiv i najradosniji dan mog života.Puca vodenjak,krecu bolovi u 19 h i posle po meni lakog porodjaja u 23h i 30 min. dadoše mi na ruke moju sreću.Mog Aleksu.Sve je postalo nebitno i suze i poteškoće i godine borbe onog trena kad sam ugledala svoju ljubav.

foto.privatna arhiva mame Slađe 

PORUKA ZA SVE BUDUĆE MAME !! I ŽENE KOJE OVO PROLAZE 

DANAS JE MOJ ALEKSA JEDAN DIVAN DEČAK KOJI IMA 2.5 GODINA.JEDNA VELIKA MAZA I NAŠE SVE NA SVETU.NIKADA NE ODUSTAJTE JER BITI MAMA TO JE DAR OD BOGA.A ON POSTOJI NAŠ ALEKSA JE PRIMER TOGA.

Hvala mami Slađi na priči ohrabriće mnoge – Ženo majko kraljice kapa do poda za tebe ! BRAVO . I veliko bravo za supruga što nije odustao budi sigurna da bi mnogi !! . Divno i bezbrižno detinjstvo želim malom Aleksi on je dar od Boga i tu je da vas usreći .

Priču pripremila (Urednica sajta Sonja Milekić )

autor priče . mama Slađa 

izvor. devetmeseci.net

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MEASECI . SVAKO UZIMANJE PRIČE I FOTOGRAFIJE STROGO JE ZABRANJENO . POŠTUJTE AUTORA PRIČE !! 

MISLILI STE DA JE PMS: Ovo su sigurni znakovi rane trudnoće -nikako ih ne ignorišite!

 

Komentara
Loading...