JEDAN OTAC JE Uradio DNK test da proveri da li je ćerka ZAISTA NJEGOVA! Sada se gorko kaje!

O tome kako život može da vam se preokrene preko noći, govori i ispovest jednog Marija kog je radoznalost koštala previše.

Ispovest ovog muškarca, dokaz je koliko nas sumnja može skupo koštati, ali ipak je nikako ne treba zanemariti, jer nas upravo ona može dovesti do prave istine. A evo i o  čemu se radi.

- Oglasi -

Želeo sam da proverim da li je ćerka stvarno moja, i uradio sam test očinstva – ovako je započeo svoju ispovest sumnjičavi muškarac, prenosi Net.

– Ne znam zašto, ali sam morao to da saznam. Žena i ja smo zajedno već 7 godina braku. A ćerka nam ima 7 godina.

Nisam sumnjao da me je varala u braku, ali nisam siguran za ranije. Imala je nekog s kim se viđala neko vreme pa sam morao da proverim da nije slučajno njegovo.

Moram priznati da me dugo to mučilo jer kćerka i ne liči baš na mene. Prekjuče su mi stigli testovi, i u njima piše da nije moja. Ne znam šta da radim sad. Potpuno sam poludeo.

Ako ženi to kažem to će nas zauvek razdvojiti. Ako ne kažem to znači da sam joj oprostio prevaru, a to opet ne mogu. Voleo sam je jako sve do ovoga trenutka. Ni „svoju“ ćerku više ne volim.

Ništa više ne osećam prema njima. Živim godinama u laži da je ona moja, a zapravo nije. Svih ovih godina, radio sam za nečije tuđe dete. Finansirao, vodio u vrtiće i na izlete. Užas.

A nije moje dete. Toliko želim da to nije istina. Toliko želim da je ona ipak moja ćerka, ali nije – objašnjava.

– Oduvek sam hteo svoje dete, a sad je sve palo u vodu. Sve mi se preokrenulo u životu. Zamrzeo sam ih sve. Ne znam kako da to rešim. Treba mi pomoć – završio je svoju priču

Komentara
Loading...