Jedna trudnica je na šaljiv način opisala kako izgleda seks, odnosno pokušaj seksa, u trudnoći.

0

Mel Vots, mama koja očekuje drugo dete pisala je na svom blogu Modern Mumma o seksu u trudnoći. Ako ste prošle kroz to, nasmejaće vas i verovatno ćete se prepoznati u njenim rečima.

„Znate, ima onih žena koje se osećaju seksi u trudnoći. One uživaju u seksu, a postoje i trudnice koje su kao ja. Pokušavamo, zaista pokušavamo. Znam kako sam došla u ovu situaciju i obećala sam sebi da će ovog puta biti drugačije. Uživaću u tome, rekla sam. Voleću ga još više, rekla sam. Biću seks boginja u trudnoći, rekla sam“, započela je svoju priču Mel.

Međutim, njena situacija je daleko od toga i ona to zna.

„Pa, evo me. Izgledam kao nasukani kit. Nosim uložak – i ne zato što sam uzbuđena. Imam osip na stomaku zbog kože kokja se rastegla. Moje grudi su oružje koje svakog mogu da nokautiraju svakoga. Teže dišem. Poslednji put kada sam se obrijala, ništa nisam videla, pa sam morala da pipnem i proverim da li sam uklonila dlake. U meni raste 20 prstića i raznih drugih delova tela. A on mi i dalje govori da sam prelepa i seksi. Šta je sa tim čovekom? Trenutno sam u najgoroj fazi. Smrdim, žalim se, dlakava sam i priznajem da imam više znoja ispod grudi nego on ‘tamo dole’ najtoplijeg letnjeg dana. A on me i dalje želi. Možda je on od onih koji vole takve situacije? A možda je samo sjajan, brižan partner emocionalno iscrpljene trudne žene. U svakom slučaju, zadržaću ga“, napisala je ova trudnica.

Da li ste se prepoznale žene kakva su vaša iskustva 🙂 ??

preveli sa sajta 

PROČITAJTE I OVE TEKSTOVE VEZANE NA OVU TEMU

Komentara
Loading...