Jednojajčane bliznakinje U ISTO VREME rodile decu jednojajčanim blizancima: DNK test pokazao nešto potpuno FASCINANTNO

0

Britani i Briana, jednojajčane bliznakinje, upoznale su svoje partnere na festivalu za blizance 2017. godine, a dvostruko venčanje je održano godinu dana kasnije. Gotovo u isto vreme parovi su dobili i decu – koja liče kako „jaje jajetu“.

Dve sestre ostavile su ljude u šoku i neverici kada su obelodanile da su njihova deca međusobno braća, rođaci i blizanci. Britani i Briana su jednojajčane bliznakinje koje su se udale za jednojajčane blizance Džoša i Džeremija Saliersa i potom rodile bebe u roku od nekoliko meseci, piše „The Sun“. Na Instagramu su objavile fotografije svojih sinova i u opisu istakle da su oni „rođaci, genetska braća i kvartarni blizanci“. Mnogi su se zapitali kako je to moguće.

„Kada bi ova porodica uradila DNK test porekla, on bi pokazao da su ove bebe braća, a ne rođaci“, objasnio je jedan pratilac. Britani i Briana upoznale su Džoša i Džeremija na festivalu za blizance 2017. godine, a momci su ih zaprosili šest meseci kasnije, nakon burne romanse.

Imali su zajedničko venčanje 5. avgusta 2018. godine, žive u istoj kući u Virdžiniji u SAD-u, a sada zajedno proširuju svoje porodice. Parovi su vest o trudnoći objavili na zajedničkoj Instagram stranici, napisavši: „Pogodite šta!? OBA para očekuju bebu!“

Jednojačane bliznakinje rodile decu jednojačanim blizancima Foto: salyerstwins/Instagram / screenshot

„Oduševljeni smo i zahvalni što smo doživeli preklapanje trudnoća i što možemo da podelimo ovu vest sa svima vama! Naša deca neće biti samo rođaci, već i potpuna genetska braća i sestre. Jedva čekamo da ih upoznamo i da se upoznaju“, napisali su.

Iako je zajednička trudnoća bila šok za mnoge, sestre su za „Australia’s Today“ rekle da su planirale da zatrudne u isto vreme. Na pitanje hoće li „zakazati“ svoje činove vođenja ljubavi kako bi to uspele, Briana je priznala da bi to bilo idealno.

„Zajedno smo doživeli većinu prekretnica u životu, rođendane, dobijanje vozačke dozvole, diplome i naše dvostruko venčanje. Ovo bi bio sledeći veliki događaj i voleli bismo da ga doživimo zajedno“, rekla je Britani.

To im se i ostvarilo, pa su sada ponosni roditelji mališana sa plavim očima po imenu Džet i Džeks koje često fotografišu i postavljaju na svoje društvene mreže.

OVDE MOŽETE  DA IH PRATITE

izvor.bliczena

 

Komentara
Loading...