Jeste li znali da ime može da otkrije kakav je muškarac ljubavnik?

Svakom vokalu (dakle slovima A, E, I, O, U) dodijelite odredjen broj i saberite. Tako ćete već prilikom upoznavanja moći da otkrijete sa kakvim muškarcem  imate posla.

muškarac

Najpre zapišite sve vokale u imenu vašeg partnera. Zatim svakom vokalu dodelite odredjen broj i saberite ih. Ukoliko dobijete dvocifreni broj, saberite njegove cifre, tako da dobijete jednocifreni.

- Oglasi -

A-1

E-5

I-9

O-6

U-3

Broj 1

On je prilično spretan u krevetu – ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. „Umoran sam!“, „Imao sam naporan dan na poslu!“, „Ne mogu sada ništa da radim!“ jesu rečenice koje će često izgovorati.

Oko njega ćete zaista morati da se potrudite, sve dok konačno ne pristane na seks. A kada se to napokon dogodi, biće izuzetno nježan i strastven ljubavnik.

Broj 2

Za ovog muškarca nikako ne bismo smjeli da tvrdimo da je savršen ljubavnik.

Naime, on mu „nije ni do malog prsta“. Ovaj muškarac je dosadan, on je samo blijeda sijenka ljubavnika kakvog bi svaka žena voljela da ima pored sebe. On voli da se hvali svojim „poduhvatima“ iako su to sve samo obične laži. Ako bi se više posvetio sebi, možda bi tada saznao šta je strast i želja. Stoga mu pomozite da bolje upozna sebe.

Broj 3

Ovaj muškarac obožava seks, i to onaj žestok, ali pri tom obraća pažnju i na želje svoje partnerke. Pobrinuće se za romantičnu atmosferu i posvetiće dovoljno vremena ženi sa kojom je.

Ipak, ovakvo njegovo ponašanje ne djeluje nimalo spontano. Poslije nekoliko nedjelja provedenih sa njim imaćete osećaj da je sve unaprijed isplanirao i ubrzo će vam dosaditi sve to. Stoga vam preporučujemo sljedeću taktiku: iznenadite ga i učinite sve da se dosada ne bi uvukla u vaš ljubavni život,

Broj 4

Sa ovim muškarcem možete da doživite predivan seks – ali samo ukoliko imate ista interesovanja i želje kao on. On ga se nikada ne odriče, čak će se pretvarati da mu nešto prija iako nije tako.

Broj 5

Ovde je rieč o jednom izuzetno šarmantnom muškarcu.

On zna vaše tajne želje i ume da vas dovede do ludila samo jednim dodirom. Ponekad je i pogled dovoljan da bi vas usrećio. Ipak, nikako ne smete da ga pitate gde i kada je naučio te „cake“, to može da ga povredi.

Broj 6

Iza ovog broja krije se sledeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto „životinjsko“.

Broj 6 je davolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Ukoliko želite da doživite neverovatnu sreću, osetite intenzivna osećanja i strast, sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.

Broj 7

Nijedan muškarac neće pokazati više saosećanja od ovoga. On ume da sasluša svog sagovornika, veoma je pažljiv i vrlo nježan ljubavnik.

Voli da sluša laganu i romantičnu muziku i da uživa u „svim čulima“.

Ukoliko vam se upravo to dopada, prepustite mu se i zaboravite na sve oko sebe.

Broj 8

Osam je broj beskonačnosti, a vi ste „upecali“ muškarca koji ne zna kada je dosta. On uvek želi seks, i to intenzivan. Zaista će vam biti divno ako ste i vi takvi. U suprotnom ćete morati da ga obuzdate i da zadovoljite njegova čula na neki drugi način.

Sve to samo će probuditi njegovu strastvenost. San mnogih žena upravo je da budu sa ovakvim muškarcem.

Broj 9

Broj devet simboliše razuzdanost i „divljinu“. A kada ovaj muškarac demonstrira svoju strast, imaćete osećaj da ste dospeli u sasvim drugi svet.

Njemu je seks u krvi, a umetnost zavodjenja njegovo drugo ime. Jedini problem je taj što mu ništa drugo nije na pameti.

 

Komentara
Loading...