Otišla sam do kupatila i videla da sam prokrvarila. Odmah smo otišli u bolnicu ali tada su nam rekli vesti koje su zauvek promenile naš život

0

Znate onaj osećaj kada u jednom trenutku imate sve što vam je potrebno za sreću,a već u drugom nemate ništa.

foto.pixabay.com

Svog,sada već bivšeg supruga upoznala sam sa 18 godina. Bila je to ogromna ljubav. Venčali smo se nakon godinu dana zabavljanja. Kao i svaki par,i mi smo maštali da se ostvarimo u ulozi roditelja.

Nakon skoro 4 meseca naša želja se ostvarila. Naš san je bio u mom stomaku. Bože,koliko smo bili srećni. Svaki dan smo maštali o tome kako ćemo dobiti devojčicu sa plavom loknastom kosom i plavim očima,baš kao i njen tata. Ali,tu sreću nam je jednog jutra prekinuo jak bol koji sam osećala u stomaku.

Otišla sam do kupatila i videla da sam prokrvarila. Odmah smo otišli u bolnicu ali tada su nam rekli vesti koje su zauvek promenile naš život iako toga u tom trenutku nismo bili svesni. Rekli su mi da sam imala spontani.. Moja beba me zauvek napustila i otišla na neko bolje mesto..

Bila sam pod velikim stresom. Danima sam odbijala da izadjem iz kuće pa čak i da jedem. Suprug je bio uz mene sve dok se nisam oporavila u potpunosti. A onda,jednog jutra rekao je da želi razvod. Kada sam ga pitala zbog čega,rekao je da nisam uspela da ga učinim najsrećnijim čovekom na svetu,da nisam uspela da mu podarim dete i da želi da nadje ženu koja će to moći. Tada sam pomislila „Bože,da li će ikada doći kraj tome da me voljeni napuštaju?“ Zar sam ja kriva što nas je naše zamišljano plavooko loknasto čedo napustilo? Zar i meni nije teško? Zar je to razlog da se napusti neko ko te bezazleno voli? Zar je to razlog da se ne pokuša opet?

Prošlo je 3 godine od našeg razvoda.

Iako je bilo teško,nastavila sam život dalje.
Upoznala sam čoveka kog volim više od svega na svetu i kome ću,Bože zdravlja,za manje od mesec dana roditi ćerku..

- Oglasi -

Srećna sam,zaista. Bol koju osećam kada se setim mog čeda koje me napustilo ne jenjava,ali Bog mi je poslao sreću koju ću uskoro doneti na ovaj svet.

Želim da poručim ženama koje si bile,ili će ne daj Boze biti u sličnoj situaciji da nikada ne odustaju. Bog je jedan,on sve vidi. I posle svake kiše dođe duga.

Ja sam se naježila od njene priče . Želim joj svu sreću ovoga sveta sa svojom novom porodicom koja će biti uskoro bogatija za još jednog člana , a to gospodinu da poručim . Jednom kad ispustiš blago , više ga naći nećeš !

Hvala budućoj mami Adelisi na njenoj priči !

autor priče mama Adelisa 

pripremila . urednica portala Sonja Milekić 

izvor. devetmeseci.net 

Niko nema prava na ovu priču samo devetmeseci.net . Molimo vas poštujte autora ! Možete podeliti ali ne i kopirati , menjati i lažirati ovu priču ! Svako kopiranje strogo je zabranjeno zakonom !

- Advertisement -

Komentara
Loading...