Kada je zatrudnela, Kristinu je dečko ubedio da ode na ABORTUS! Život joj pretvorio u TUGU I HAOS

0

Suočavajući se sa svojom najvećom greškom u životu, ova mlada devojka želela je da svoju priču podeli sa ostalima. Njena ispovest osvestiće mnoge.

foto. Profimedia

Svi dobro znamo da neke odluke nikako ne treba donositi preko noći, pogotovo kada smo mladi, jer postoji mogućnost da ćemo se celog života zbog toga kajati. 

Upravo nam o tome govori ispovest ove devojke, koja se užasno kaje, i želi da posavetuje ostale devojke šta da nikako ne rade.

– Zdravo, ja sam Kristina. Nisam znala ni kako da počnem priču. Užasno mi je teško, ali odlučila sam da ovo što proživljavam podelim sa drugima. Mozda i nekom pomognem da ne napravi istu grešku kao i ja. Ne želite da živite na ovakav način, celog života ćete žaliti, i nećete moći da oprostite sebi, ovako je Kristina započela svoju životnu priču.

Pre 7 godina upoznala sam dečka. Mnogo sam se zaljubila. On je bio taj. I ono kako to već ide. Imala sam u to vreme 18 godina i osećala sam se kao da je ceo svet moj. Imala sam slobodu. Prijatelje. Nisam imala obaveza osim učenja. Ma ništa, nikakvih briga.

Odličan odnos sa svojim roditeljima. Dobre ocene. Ma sve. Dok se nisu stvari preokrenule. Ostala sam trudna. Znači ti dani kada sam saznala mislila sam da ću izgoreti od muke. Nisam spavala uopšte i samo razmišljala šta sada?

Roditeljima nisam ništa pričala neko vreme, ali dečku sam rekla odmah. Šta mislite kako je na reagovao na to? Znači čovek u koga sam bila užasno zaljubljena, i sa kojim sam zaista htela da budem i i videla neku budućnost, okrenuo mi je leđa. Znači doslovno se promenio u trenutku kad je saznao da sam trudna.

Nije hteo ni da čuje za dete. Rekao je da je premlad da se bavi tim glupostima. Glupostima? Pa to je dete. Nešto najlepše što se može dogoditi. Uglavnom nastao je haos. Rekao je da se neće brinuti ako odem na abortus i da je to najbolje i za mene i njega kao i našu porodicu i prijatelje, ma sve.

- Oglasi -

Moram priznati da je vršio dosta dugo pritisak na mene. Roditeljima nisam ni kasnije rekla, jer sam želela da sve to završim sama. Velika greška. Šta da vam kažem, pukla sam pod pritiskom i odlučila da abortiram. Iako je u Hrvatskoj  teško abortirati, uspela sam to nekako rešiti preko prijatelja. Eto, mislila sam da je ipak on u pravu, ma koliko god da smo se posvađali i nismo više bili zajedno. Uništiću sebi život. Premlada sam. Moram da se još iživim. Neću biti dobra majka. Ma užas.

Ispovest žene koja je ABORTIRALA BEBU će vas ganuti do suza

Taj odlazak u kliniku na abortus je za mene bio prestrašan. Plakala sam i drhtala sve vreme. Kad sam to sve uradila zatvorila sam se u sobu na par nedelja. Sedela sam u mraku danima. Nisam izlazila i samo sam plakala. Skupila sam nekako snage i rekla sve svojim roditeljima.

A šta sam očekivala. Da će me zagrliti i reći bravo srećo moja. Poludeli su. Znači sve što je bilo na stolu je završilo u zidu. Tata je bacao stvari, mama hronicno plakala. Rekli su da će me isterati iz kuće. Da sam užasna osoba. Vratila sam se u svoju sobu i nastavila izbegavanje od svojih prijatelja i roditelja.

Naravno, ljubav mog života nakon što je saznao da sam abortirala se više nije ni javljao. Doslovno je nestao. Čak sam pokušala stupiti u kontakt s njim, jer ipak je to nešto na nešto što smo delili zajedno, ali ni reči ni slova od njega.

Nakon par meseci s roditeljima sam ipak nekako izgladila barem nekakve odnose. Mada im stalno u očima vidim da ću ja za njih zauvek biti užasna osoba, i da sam zbog svoje sebičnosti, uništila nečiji život. Verujte mi sad posle toliko godina shvatila sam šta sam učinila i to je užasno. Da, živim i dalje u haosu, ali pokušavam da nastavim sa životom. Nemojte takve odluke donositi preko noći i nemojte ponoviti moju grešku jer ćete se za ceo život kajati.

Nisam neki pisac, ali se nadam da sam uspela barem nekome da pomognem. Pozdrav svima – ispričala je Kristina.

Priču je Kristina napisala za telegraf.rs  ali sam ja želela da je i naše čitateljke pročitaju !

DO SUZA 🙂 Kad muškarac prisustvuje porođaju (VIDEO)

 

 

- Advertisement -

Komentara
Loading...