Posle 157 dana na aparatima i dve godine kasnije ČUDESNA BEBA IZGLEDA OVAKO

0

Na svet je došla sa 23 nedelje i lekari joj nisu davali baš nikakve šanse.

Dior je odmah smeštena u jedinicu za intenzivnu negu

S pravom nosi nadimak „čudesna beba“
FOTO: GOODMANLIFEXL / YOUTUBE

Malena Dior iz Nešvila na svet je došla sa nikakvim šansama. Kada je porođaj krenuo u 23. nedelji, roditeljima su lekari saopštili da su šanse da im dete preživi minimalne.

Dior je odmah smeštena u jedinicu za intenzivnu negu
DIOR JE ODMAH SMEŠTENA U JEDINICU ZA INTENZIVNU NEGUFOTO: GOODMANLIFEXL / YOUTUBE
Punih 157 dana provela je na jedinici za intenzivnu negu. Za to vreme, roditeljima, kažu, opet nisu davali posebno velike nade za njen oporavak. Lekari su pretpostavljali da će posledice prevremenog rođenja imati celog života.

- Oglasi -

Međutim, desilo se čudo zbog koga je malena Dior sada viralna zvezda Jutjuba.

Otac je okačio i poslednju devojčicinu sliku

OTAC JE OKAČIO I POSLEDNJU DEVOJČICINU SLIKU

Nisam imao pojma da će ovaj moj kratak video izazvati toliko reakcija, podrške i dva miliiona pregleda. Osećam potrebu da vas izvestim o njenom stanju. Dior je sada sasvim dobro, više nije na aparatima za disanje i savršenog je zdravstvenog stanja. I dalje je na cevčici za hranjenje ali istovremeno povremeno jede i sama. Sada je to devojčica od skoro dve godine, međutim, i dalje ne hoda i ne govori ( s druge strane, guguće i puzi kao šampion). Na terapiji je i znamo da je pitanje trenutka kada će progovoriti i prohodate. Da, u odnosu na svoje vršnjake je malo zaostala u razvoju, ali čvrsto smo uvereni da će ih uskoro prevazići – napisao je njen otac nakon što je video sa slikama Diorinog rođenja postao viralan.

- Advertisement -

Komentara
Loading...