Kada se rodio, stao je u majčin dlan: Zbog jedne stvari ga zovu ČUDESNA BEBA

0

Rođen je sa samo 22 nedelje i bio težak nešto manje od kilograma. Bio je tako mali da je bez problema mogao da stane mami u dlan.Lekari mu nisu davali nikakve šanse za opstanak.

– Rekla sam lekarima pre porođaja, ako bude živ nakon što izađe iz mene, želim da daju sve od sebe – kaže Helen, majka malog junaka iz Velike Britanije. I lekari su zaista dali sve od sebe i postigli čudo.

Helen je inače nenadano završila tako rano na porođajnom stolu. Na polovini termina je prokrvarila i osetila velike bolove u stomaku. Trebalo je da se porodi tek za 18 nedelja, ali beba je poranila i lekari nikako nisu mogli da spreče porođaj.

– Kada se rodio, Ostin je bio praktično proziran. Mogli smo da mu vidimo organe kroz kožu. Uši mu se nisu razvile do kraja, kao ni pluća – kaže Helen.

– Sestre su ga odmah odnele u inkubator. Bilo je strašno, ali verovala sam osoblju bolnice – kaže ova mama. I mali Ostin napreduje mic po mic. Sada, kaže, mora da ga drži sa dve ruke, i konačno je veći od suprugove šake.

Svi su Ostina prozvali čudom od deteta, a on sada u bolnici raste pod nadzorom sestara i lekara, a mama i tata se nadaju da će doći kući taman u vreme kada je trebalo da se rodi – oko 28. jula.

(madeformums.com)

A OVO JE NAJČITANIJA PRIČA NA SAJTU !! ZASLUŽUJE VAŠU PAŽNJU !

Ovo je priča o LAVICI ISABELLI koja je rodjena sa samo 400 gr.

Komentara
Loading...