Kafa, morska so i kokosovo ulje brišu tragove pomorandžine kore (RECEPT)

Celulit je neprijatelj broj jedan lepih ženskih nogu i zadnjice koji, napomenimo odmah, ima gotovo svaka žena na svetu i zato nije potrebno paničiti ukoliko ga i sami imate u manje vidljivim oblicima.

celulit

Tvrdokorne, izrazito uočljive nakupine celulita, upozoravaju da ste zapustili svoje telo jer previše sedite, loše se hranite ili imate neke druge nezdrave navike.

Trik protiv celulita star 5.000 godina super deluje – ali postoji caka!(PROČITAJTE)

Kako bilo, pred leto se pale alarmi i do prvog odlaska na plažu želimo da ga učinimo što manje vidljivim, pa je zato najbolje da već danas krenete u borbu protiv mrske pomorandžine kore.

~ NEVEN ~ MELEM – PROTIV STRIJA ,CELULITA ,BORA …(PROČITAJTE)

Uz vežbanje i ispijanje većih količina vode, pomoći će vam i kvalitetan piling koji će pokrenuti cirkulaciju i umanjiti rupice na vašoj zadnjici i bedrima, a vrlo jednostavnu verziju možete napraviti sami kod kuće.

Za ovaj piling trebaće vam samo tri sastojka – mlevena kafa, sitna morska so i kokosovo ulje.

Islandski tretman protiv celulita(PROČITAJTE)

Evo postupka: U punu šoljicu mlevene kafe dodajte 6 kašičica otopljenog kokosovog ulja i 3 kašičice soli pa izmešajte sve sastojke.

Primena: Pre tuširanja četkom od prirodnih vlakana na suvo istrljajte područja zahvaćena celulitom kako bi ste pokrenuli cirkulaciju i pripremili kožu da što bolje upije sastojke pilinga.

Tokom tuširanja u vlažnu kožu kružnim pokretima umasirajte piling. Što duže masirate, rezultati će biti bolji.

Ponovite ovaj postupak svakodnevno i bićete oduševljeni rezultatima – kofein iz kafe pokrenuće cirkulaciju područja zahvaćenih celulitom i znantno zategnuti kožu, zrnca soli odradiće intezivan piling, a kokosovo ulje će je nahraniti i omekšati, što će sve zajedno rezultirati mnogo lepšim i zdravijim izgledom vaših ‘kritičnih zona’.

Pripremljeni piling čuvajte u staklenoj posudi u frižideru.

izvor:.story.rs

Komentara
Loading...