PRIČA O DOJENJU JEDNE MAME : Dojenje nije tako lako kako se čini

0

Odlučila sam da ispričam svoju priču o dojenju jer nije tako lako kako se čini. Jedno su očekivanja a drugo je stvarnost.

dojenje priča

Kada su mi u bolnici donijeli moju kcerkicu gledala sam je i prvo sam je podojila.Doduše. ne spretno i početnički a ona nije mogla da ručka jer je bila mala i poslije cu.otkriti zarazena crp-om..A ja po pričama starih puno počnem da pijem mlijeko i sok. Jer ću povećati količinu mleka koje mi je potrebno za bebu .Istini za volju i jeste ali beba nije jela i tako tri dana sam se patila. Mlijeko je previše nadoilazilo a beba je malo jela od tog su mi se stvorile grudvice i dobila sam upalu mljecnih  kanala.

Srećom za mene.na odjelu je bila jedna žena koja je znala kakvi bolovi slijede pa mi je rekla idi kod sestrice i pokaži joj svoje grudi .Ta sestrica mi je strašno pomogla cijele noći mi je grijala gaze i ja sam stavljala na grudi a poslije sam se izmuzala električnom pumpicom koja me je spasila.

Bolove koje sam u medjuvremenu imala su bili užasni.Kada je poslije 24 sata moja malena vraćena na odijeljenje  i uz puno puno ljubavi i strpljenja i želje da je dojim uspijela sam  nastavim je dojiti..i dojila sam je 23 mjeseca.

Želim samo reći svim majkama koje jesu i koje će tek postati za bebu je najbolje i najzdravije majčino mlijeko. Možda zbog ne znanja ili zbog lakših okolnosti odustanemo od dojenja..puno strpljenja volje i želje nam treba da istrajemo u tome..znaju to majke koje su dojile dijecu..t60

- Oglasi -

Hvala mami Sebiri na priči . :*

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA .

izvor:devetmeseci.net

Drugima se dopalo i ove priče o dojenju

 

 

- Advertisement -

Komentara
Loading...