KOJE SU ŽENE I MAJKE I KRALJICE? Horoskop otkriva kakva si ti zapravo majka

Horoskop nam može otkriti mnogo stvari o našem karakteru i osobinama. Možemo saznati sa kim ćemo se dobro slagati u ljubavi, koji posao je pravi za nas, ali možemo saznati i to kakvi smo ili kakvi ćemo biti kao roditelji. Bilo da tek planirate decu ili ih već imate, saznajte kakva ste majka zavisno od vašeg horoskopskog znaka. Sigurno ćete na kraju reći: “Sve su mi pogodili!”

Ovan
Mame u znaku Ovna odišu samopouzdanjem i nezavisnošću. Naravno, one obožavaju svoju decu, ali nikada neće žrtvovati svoju ličnost. Znaju koliko im je potrebno vreme samo za njih kako bi napunile baterije i bile bolje majke. Ove mame su neustrašive i žele da ovaj svet naprave boljim mestom za svoju decu. Ponekd ipak mogu biti previše takmičarski nastrojene i promenljivog raspoloženja.

Bik
Mame u znaku Bika poznate su kao stabilne i predvidljive. One vole organizaciju i rutinu i njihova deca znaju šta da očekuju od njih. Tu su da svoju decu podignu i oraspolože bilo koji povod da je u pitanju. Njihovo prisustvo daje deci osećaj sigurnosti, zbog kog raste i njihovo samopouzdanje. S druge strane, umeju biti malo tvrdoglave, rasipne i materijalisti ako ne pripaze.

Blizanci
Mame u znaku Blizanaca mladog su duha i prepune energije. Svet posmatraju kao deca, radoznalo i sa divljenjem. One su i najnaprednije mame – uvek znak poslednje trendove i ohrabruju svoju decu da budu kreativna i originalna. Ipak, ponekad umeju biti nestalne i imati problem sa postavljanjem granica, što može zbuniti decu.

Rak

Majke u znaku Raka poznate su po svom materinskom instinktu. One su prirodne hraniteljke porodice, koje vole sve što je vezano za materinstvo i potpuno su posvećene svojoj deci. Ponekad umeju biti stidljive, ali deca izvlače najbolje iz njih. Ponekad umeju biti previše emotivne i zaštitinički nastrojene. Njima je porodica sve i ne stide se da to i pokažu.

Lav
Lavice su poznate po svom razigranom duhu. Vole da se zabavljaju rade kreativne stvari sa svojom decom. Aktivne su i uvek spremne da se uključe u život svoje dece. Ipak, ponekad umeju biti previše dramatične i usmerene na sebe. Ipak, ako ste vi majka Lavica, vi ste najenergičnja, posvećena majka, spremna za zabavu 24 sata dnevno.

Devica

Mame Device obezbediće svojoj deci organizaciju i rutinu zbog koje će se ona osećati bezbedno i sigurno. One vrlo ozbiljno shvataju značaj dobre ishrane i brige o zdravlju. Inteligentne su i uvek u toku sa poslednjim informacijama o tome kako mogu biti najbolje mame. Ipak, ponekad umeju biti previše osuđujuće.

- Oglasi -

Vaga

Mame Vage su sjajne u balasiranju obaveza, ali i poznate po svom strpljenju i osećaju za pravdu. One su najkreativnije mame koje vole da prenose osećaj za umetnost i kulturu na svoju decu. One umeju da uživaju u trenutku i ne brinu se oko gluposti. Ipak, ponekad umeju biti pomalo snobovi.

Škorpija
Mame u znaku Škorpije poseduju ogromnu unutrašnju snagu. Imaju visoke standarde i mnogo očekuju od svoje dece. Misle uvek šta kažu i stavljaju porodicu uvek na prvo mesto. Njihova snaga i neustrašivost sjajan su primer za njihovu decu. Iapk, ponekad umeju biti pomalo napete i opsednute kontrolom. One nisu samo mame već i vrhovni gospodari svojih porodica.

Strelac
Mame rođene u znaku Strelca su mudre i avanturisti. Vole da izlažu svoju decu različitim idejama, iskustvima i kulturama. Spontanog su i slobodnog duha i najzabavnije mame u društvu. Ipak, njihova nepredvidljivost može dovesti do manjka strukture u životu njihove dece.

Jarac
Mame u znaku Jarca stub su svoje porodice. One drže sve na okupu i vredno rade kako bi obezbedile svoju decu. Imaju jak osećaj odgovornosti i postavljaju ispravne granice svojoj deci. Iapk, ponekad umeju da brinu previše i sve shvataju previše ozbiljno. Sve bi učinile samo da svojoj porodici obezbede finansijsku sigurnost i krov nad glavom.

Vodolija
Mame Vodolije poznate su po svom mladom i slobodnom duhu. Sjajne su majke jer su vrlo otovorenog uma. Upoznate su sa najnovijim knjigama, filmovima, muzikom, čak i slengom. Ponekad umeju biti impulsivne i neorganizovane. Pošto decu tretiraju kao sebi jednake, često imaju problem sa postavljanjem granica.

Ribe

Mame Ribe imaju zlatno srce, štite i beskrajno vole svoju decu. Ponekad umeju biti pasivno-agresivne jer ne komuniciraju uvek direktno. Iako izgledaju kao nežan cvet, kada su deca u pitanju, jake su kao niko. Niko ne sme dirati one koje vole. Sve će učiniti samo da ih zaštite.

izvor. fokuzz.com

Komentara
Loading...