Koliko smo mi žene jake to ni same ne znamo dok nas život ne stavi u situaciju da biramo između dece i života..

0

Evo jedna priča o jednoj ženi…ta žena nije obična žena to je žena super heroj…i iako mi to ne vidimo ima.ih puno takvih oko nas „SUPER HEROJA“…

Dakle koliko smo mi žene jake to ni same ne znamo dok nas život ne stavi u situaciju da biramo između dece i života…Takav put je imala upravo moja majka ŽENA LAVICA ?…

Davne devedesete saznala je da je trudna ….moj takozvani „otac“ je čim je saznao da je trudna pobegao …nije imao hrabrosti da se suoči sa obavezama…Moja majka u trećem.mesecu trudnoće saznaje da ima tumor na materici veličine pomorandže…i lekari svi mogući joj savetuju da očiste trudnoću i matericu i sve ….a ona u svemu tome sama…

Smeštaju je u bolnicu i dolazi doktor nas spasitelj konstatuje da nosi blizance znači nas dvoje ? i daje joj izbor da čisti sve ili da ode na operaciju u kojoj je mala verovatnoca da će i ona a i nas dvoje preživeti….I naravno majka se odlučuje na operaciju, doktor obećava da će raditi operaciju kao da radi svojoj kćeri….

Operacija se završila i zahvaljujući hrabrosti moje majke i spretnosti doktora nas dvoje zajedno sa.našom.majkom.smo živi i zdravi ? Trudnoća joj je protekla u bolnici ali bez većih problema….

Indukovani porođaj i jedno jako loše iskustvo

- Oglasi -

Priča je malo.duža ali želim da kažem da samohrane majke imaju srće veće od planine, hrabrosti više nego najjači ratnik i ljubavi veće od univerzuma…..SKIDAM KAPU SVIM SAMOHRANIM MAJKAMA I SAMO NAPRED ŽENE VAŠA DECA ĆE BITI PONOSNA NA VAS KAO ŠTO SMO BRAT I JA NA NAŠU MAJKU- KRALJICU ?

Bravo tako kratko a toliko emocija ja sam se naježila pa i rasplakala . Hvala mami Anđeli što je podelilila ovu peiču sa svima nama . Da  majke su KRALJICE !!

Autor priče . mama Anđela

priču pripremila : urednica sajta Sonja Milekić

izvor. devetmeseci.net

Sva prava na priču zadržava devet meseci . Svako kopiranje zloupotreba je zabranjena i kažnjena zakonom !! Poštujte autora !

VREDI DA PROČITATE : Mami u akva-parku koja mi je otvorila oči

- Advertisement -

Komentara
Loading...