Krenula je u kupovinu i stavila bebu u kolica za šoping, a 24 sata kasnije nije mogla da prepozna svoje dete!

0

Vivijan je poželela da se ovako nešto ne desi nijednom roditelju, pa je odlučila da pošalje upozorenje.

Svakog roditelja najviše brine očuvanje zdravlja njegovog deteta, ali potpuno je nemoguće zaštititi decu od svega. Ipak, ova majka ne može da prestane da krivi sebe zbog bolesti svog sina..

Koliko god vi to pokušavali da zanemarite, bakterije i virusi su svuda okolo, a vaše dete će od rođenja biti izloženo, pogotovo kad počne aktivno da se kreće, piše Daily Mail. I telegraf.rs

Ipak, nijedan roditelj ne očekuje da se smrtonosne klice nalaze i u prodavnicama prehrambene robe, popularnim marketima. Nije ni ova nesrećna majka.

Vivijen Vordrop je spustila sina u dečje sedište od kolica za kupovinu, što je njegov život dovelo u opasnost.

Nije ni slutila da uobičajena rutina u kupovini može da se pretvori u potpuni pakao.

Samo 24 sata posle izlaska u nabavku, njen sin je goreo od temperature, borio se sa teškim povraćanjem i dijarejom. Onog trenutka kada je majka primetila krv u stolici, odvela je dete kod lekara.

Dečak je toliko dehidrirao da je  hitno prebačeno na Univerzitetsku kliniku. Kada je primljen, njegov puls je bio zastrašujuće visok, išao je i do 220 otkucaja u minuti.

Urađene su detaljne analize i dijagnostikovana je čitava grupa oboljenja – adenovirus, rotavirus, salmonela i meningitis.

Doktori su pripremili Vivijen za najgore.

Ipak, njen sin nije hteo da se preda. Posle 10 dana počeo je da reaguje na terapiju, pa su doktorske prognoze sada pozitivne.

Put do potpunog ozdravljenja će definitivno biti dug i naporan, ali najvažniji je njegov život.

Vivijen je odlučila da putem Fejsbuka upozori roditelje na opasnost koju nose sedišta na kolicima za kupovinu.

PROČITAJTE I OVE JAKO KORISNE PRIČE

Komentara
Loading...