Lekari NISU STIGLI da porode ovu ženu, pa je to uradio njen muž na HODNIKU BOLNICE (VIDEO)

0

Posle nekoliko dana slabih kontrakcija, Džes je shvatila da je odjednom beba odlučilo da izađe i to veoma hitro. Silina kontrakcija je bila tolika da je ova žena pomislila da neće ni stići do bolnice i da će se poroditi u istom momentu. Njen suprug Trevis odmah je reagovao, upalio automobil i javio fotografu koji je trebalo da ovekoveči trenutke porođaja da su na putu ka bolnici.

– Već smo ušli u bolnicu, a ja sam vrištala kako će beba doći svakog časa. Trevis je takođe dozivao pomoć, ali nikoga nije bilo u blizini ko bi se odazvao – prisetila se Džes ovih trenutaka.

I dok osoblja nije bilo na vidiku, pojavio se fotograf – na vreme da zabeleži ovaj neobičan porođaj i potraži doktore i sestre.

Tami je rekla na recepciji da je porođaj već započeo i da je neophodno da iste sekunde dobijemo medicinsku negu, ali sestra na pultu očigledno nije razumela koliko je stvar hitna, pa se šokirala kada je videla da beba zaista izlazi. Počela sam da skidam pantalone, jer sam osetila da je beba počela da izlazi, da njegova glavica želi da izađe iz mene. Pogledala sam svog supruga i počela da vičem “Trevise, uhvati je”. On je to i učinio – moje telo neometano je puštalo bebu da “izleti” – prepričavala je ova hrabra majka porođaj koji se desio na samom hodniku bolnice.

Fotografije pokazuju dramatičnu, ali na koncu svega herojsku i dirljivu situaciju u kojoj su jedna žena i muškarac uspeli da usred bolnice gotovo bez ičije pomoći donesu svoju bebu na svet.

Džes je rodila sina Maksa Aleksandra, zdravog i pravog, i ova na trenutke strašna situacija, ipak se dobro okončala.

– Bio je to najluđi porođaj koji sam fotografisala, ali u isto vreme i najsavršeniji. Nije bilo ni približno onome što sam planirala, ali se završilo bez ikakvih intervencija, sa zdravom bebom i neverovatnom podrškom sa svih strana. Bilo je predivno i uvek ću ga se rado setiti – istakla je žena čije fotografije obilaze svet ovih dana.

 

Komentara
Loading...
where can i buy metformin over the counter buy metformin online