Lekari su mi rekli da moram na carski rez: A kada su me otvorili – bebe tamo NIJE BILO i usledilo je IZNENAĐENJE

0

Slučaj ove mame i njenog carskog reza je za tren oka obišao planetu.

Carski rez o kome bruji svet

Amber Hjuz (21) očekivala je da će odmah nakon carskog reza svoje dete držati u rukama. Umesto toga, gledala je u lekare koje su šok i panika savladali. Rekli su joj da deteta – nema.

– Cela dva minuta su bili van sebe od šoka, a onda su čuli da beba plače! Brzo su strgli pokrivač sa mene i našli bebu kako leži između mojih nogu. Pitala sam se da li mi se to dešava zbog prejake anestezije, mislila sam da sve umišljam – priča Amber.

– Lekari su mi kasnije objasnili da je beba već krenula kroz vaginu, a oni su već počeli sa carskim rezom. I to su mi rekli mrtvi hladni, bez ikakvog izvinjenja, pa sam sada završila sa ožiljkom od carskog reza i bolovima kroz koje uopšte nisam morala da prolazim – objašnjava mlada mama.

Tri divne istine o majkama koje su radjale Carskim rezom

Kako je rekla, plan je bio da porođaj prođe prirodnim putem, a onda su počele komplikacije. Sluzni čep je ispao već u 24. nedelji trudnoće, a vodenjak joj je pukao četiri nedelje kasnije. Kada je porođaj počeo, nakon 36 sati lekari su zaključili da nema drugog izlaza jer je previše opasno da se beba rodi prirodnim putem.

Pet nedelja su mama i beba proveli u bolnici i otpušteni su – i mama i sinčić sasvim zdravi. Međutim, u bolnici je u toku istraga kako bi se utvrdilo kako je moguće da u sali punoj lekara niko nije primetio da je beba već rođena.

(thatslife.com.au)

T.G. zena.blic.rs

Carski rez (VIDEO)

Komentara
Loading...