Ljubav ili navika : Kada je vreme za prekid

Jako je teško priznati jednom drugom dokle smo došli . Da li je to ljubav ili navika . Kada ste sa nekim jako dugo , prodjete kroz sve i svašta pitanja stalno postoje.

ljubav-ili-navika

Ponekad čovek potpuno zanemaruje znakove koji mu govore da nešto nije u redu u njegovoj vezi, naročito ukoliko se radi o dugogodišnjoj. Međutim, vreme je da otvorite četvore oči kako biste konačno shvatili s čime zapravo imate posla

Svi normalni parovi se u braku ili u vezi svadjaju , i to je normalno jer mi nismo oni , a oni nisu mi . Uvek postoji neka nesuglasica . Ali ako te svadje postanu deo vašeg života , očigledno tu nešto nije uredu. I treba se suočiti sa problemima . Ako se volite sve može da se reši pričom , ako ne jednostavno to više nije to i vreme je za raskid.

Dok ste u vezi to je još i lakše , ali šta ako ste u braku ? i još pored toga imate i dečicu e to je veliki problem .

Ali kao što se kaže. Bolje dobar razvod nego loš brak . Deca to najviše osete , iako vi mislite oni su mali, oni ne znaju ..

o da oni i te kako znaju i stalno vas posmatraju . Kada se vi svadjate za njih je to velika trauma koja ,takodje može da preraste i agresivnost . Jer ne zaboravite sve što vi radite , deca uče vašim primerom .

Evo par znakova da je stvarno vreme da svako podje svojim putem :

Depresivni ste

Zaljubljeni parovi ne trebaju puno da bi bili srećni. Ovi drugi, koji su izgubili taj osećaj, često osećaju kao da im se život pretvorio u dosadnu priču iz koje ne mogu pobeći. Zbog toga se lako doalzi u depresiju . Svaki dan vam postaje isti , kao da nemate jedno drugom šta da kažete .

Zamerke

Ukoliko ste stalno naelektrisani na partnera, i kada imate i kada nemate pravo, to je jasan znak da sve ne štima kako treba. Konstantne zamerke, pridikovanja samo su način na koji ispoljavate svoje nezadovoljstvo u vezi. Međutim, kanališite to na drugi način. Sednite sa partnerom i iskreno popričajte o svemu. Tek tada ćete stopostotno znati na čemu ste.

Sex nije više tako čest

I ako mislite da ovo nije tačno jeste .. seksualni život jako utiče na vaše svadje . On ne mora uvek da bude savršen , umor jednostavno savlada čoveka , ali ako osetite da vam to postaje kao neka obaveza , zapitaj te se dali je to što se dešava normalno . Popričajte o tome i nadjite rešenje.

Stalno se svadjate

Male svadje su normalne ali učestale tu već nešto nije uredu

Razmišljate o drugim ljudima

Sasvim je normalno tu i tamo pomisliti na neku osobu koja vam se sviđa, ali ako intenzivno razmišljaš o nekom drugom , morate da se zapitate zbog čega vam misli toliko često lutaju zbog nekog drugog .

U dobroj vezi ili braku mora da postoji pre svega razumevanje , ljubav, iskrenost . Da bi čovek bio srećan i da bi udovoljio svojoj voljenoj ili voljenom nije potrebno mnogo truda. Sitnice čine život . Lepa reč , mali znak pažnje to je sasvim dovoljno za lepu vezu i srećan brak . Kada problemi krenu treba ih zajedno rešiti sa dosta priče , dosta razumevanja. Ako ni tada ne ide onda više nema spasa za vas dvoje.

Brak treba negovati , ne treba svu ljubav istrošiti za par dana , ljubav se daje pomalo ali sasvim dovoljno da je svaki dan imate i da budete srećni. I jednostavno je kada se voli ,vole dvoje , jedan ne može da voli za dvoje !!

[dfads params=’groups=63&limit=1&orderby=random’]

Komentara
Loading...