MAJKA VIOLETA i MAJKA MALE NAĐE : DRAGANA. Red je da se još jednom oglasim povodom ovog današnjeg događaja koji je preplavio društvene mreže

Red je da se još jednom oglasim povodom ovog današnjeg događaja koji je preplavio društvene mreže što moram priznati nisam očekivala u milionskom broju pregleda ali ako i trebalo je tako.

foto . Mama Viloleta i mama Dragana . 

E sada kao majka da Vas pitam sve da li verujete u demant doma zdravlja i njihove izjave?? Prvo želim javno demantovati objavu direktora doma zdravlja koji je rekao da sam kao majka trebala se izjasniti kod kog ću lekara.

Pa gospodine prilikom predaje zdravstvene knjižice ako nije izabran lekar tu sestre pitaju kod koga cete.. imala sam naravno to pitanje od medicinske sestre koja se nalazila na šalteru i rekla,ako moze kod dr Nade Ilić. Rekla mi je ok sačekajte ispred ordinacije br 3 .

Što sam i uradila čekala naj normalnije sa ostalim majkama koje su bile sa mnom. Zatim par minuta nakon toga sestra proziva moje dete i ako je već odnela karton u ordinaciju i kaže : Gospođo dr Ilić ne može da Vas primi tačnije ne želi jer ste od nje prešli kod doktora Vukalović. Zgranuta pitam i..?? Kaže neće da vas primi. Uredu kažem dajte mi napismeno da ne želi da pregleda dete.

Kaže pregledace je doktor Boban . ( Od tog doktora na glasu imamo loše iskustvo od pre par meseci kada je posle njegovog pregleda i izveštaja da je dete zdravo par sati nakon završilo na odeljenju ) vodjenja lošim iskustvom od njega a imamo već pravo da biramo izabranog lekara koji je tu a koji nije hteo da pregleda dete s ušla u ordinaciju i obratila se doktorku sa pitanjem zašto odbija da pregleda dete i tražila da me odvede kod načelnica koja je definitivno još gori nečovek od nje.

Snimak nastao u ordinaciji potvrđuje sve da dete nije pregledano a na pitanje zašto kaže takva je procedura. Na snimku se vidi da da načelnica pokušava da mi otme tel dok doktorka surfuje netom ni malo potresena . E pa tužite me za snimanje u ordinaciji,kao i što ste naveli da je dete pregledano.

Postoje organi koji će to utvrditi i teraćemo se.Volela bi da s obzirom da svi jedni druge sad štite tamo i pokrivaju samo mi na oči izadje glavna sestra doktore Nade Ilić i pogleda me i kaže u lice da dete nije primljeno iz sujete jer doktorka je ljuta jer smo je pre skoro godinu dana promenili.

Veliki pozdrav svim medijima koji su me kontaktirali uzeli izjavu a zatim objavili drugačiju priču.Dete je jutros odvedeno u dečiji dispanzer pre početka pauze koja je od pola deset . Pišite svi šta hoćete pogledajte snimak ako ćete realno sve je evidentno i jasno.

BRAVO ZA OVU MAJKU . Juče sam objavila sa BLICA Danas vam objavljujem lično sa Mame Violete profila . Verujte u  ovo , ja želim da verujem . Majke ste podržite je , znate i same koliko je u zadnje vrene nesavršenih lekara , koliko grešaka , koliko tužnih priča mama , izgubljenih života , beba i mama . Čak ima i slučaj koji se desio u Kragujevcu kada se ugasio jedan mladi život žene , koja je tek donela na svet novi život . Setite se i male NAĐE koja je izgubila život isto u tom Kragujevcu . U nastavku možete da pogledate komentar Nađine majke koji fb smatra neprimernim !

Razmislite dobro pa onda sudite ovoj majci ! Zamislite tu povezanost Viloleta i Dragana su rođake . Da li da se zapitamo ? Da li to doktori u Kragujevcu možda znaju ili je slučajnost , ostaje samo da se nagađa .

foto . mama Dragana Nađina majka .

Majka Dragana nema više šta da izgubi , izgubila je svoje najvrednije , nešto zašta se borila od dve crtice kada je ugledala na testu ! Izgubla je …. ali ne želi da i vi izgubite .

Podržimo i jednu i drugu majku !!

OVDE PROČITAJTE PRIČU MAME DRAGANE

Nađa (2) je krvarila iz nosa i usta, a doktori su rekli da NIJE LOŠE: Priča njene majke podigla Srbiju na noge

autor . mama Viloleta

autor. mama Dragana

izvor. devetmeseci.net 

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje bez naše dozvole i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

Komentara
Loading...