MALI HEROJ : SPASAO BRATA BLIZANCA NA KOJEG JE PALA KOMODA (VIDEO)

0

Junaci dolaze u svim “oblicima” i “veličinama”, a to dokazuje i slučaj dvogodišnjeg dečaka iz američke države Jute koji je spasao brata blizanca na kojeg je pala komoda.

Na snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere vide se Brok i Boudi, dvogodišnji blizanci, kako se igraju, a zatim se vidi i kako komoda pada na Boudija. Ono što je usledilo je zadivljujuće: Brok hladnokrvno i odlučno pristupa “misiji” spasavanja i pomera komodu, tako da njegov brat može da se izvuče. Impresivna akcija, za dvogodišnjaka, morate priznati.

Iako se ovaj incident srećno završio, imajte u vidu da je moglo da bude i drugačije. Dakle, ako imate malu decu, SVAKI komad nameštaja MORA da bude pričvršćen za zid. To nikad nemojte da gubite iz vida.

U Americi svake godine više od 25.000 mališana završi u bolnici usled povreda koje su zadobili kad je na njih pao neobezbeđen komad nameštaja. I na svake dve nedelje, jedno od te povređene dece umre od posledica povreda, a ta statistika upravo je ono što je motivisalo roditelje ovih dečaka da video objave na društvenim mrežama. Ne kao „jao, dajte nam lajk“, nego kao upozorenje.

izvor. mondo.rs

POGLEDAJTE VIDEO !!

Izvor: YouTube

PODELITE DALJE !! HVALA

Komentara
Loading...