Mama nasmejala društvene mreže: Molim vas, uhapstite me da se malo naspavam

0

Verujemo da ćete se i vi pronaći u njenoj poslednjoj objavi…

Džuls Kofi je na Instagramu otvorila profil New Mums The Word, gde piše o svojim iskustvima tokom odrastanja njene jednogodišnje ćerke. Svoje pratioce je izvestila o još jednoj neprospavanoj noći, dok njenoj ćerki raste četvrti zubić, piše Stil.rs.

„Ne bih se iznenadila da je neko od suseda sinoć prijavio neželjeni plač bebe policiji. ‘Ne, ne, sve je u redu, hvala vam, ali ako biste mogli da me uhapsite da bih samo malo odspavala u ćeliji’ „, našalila se ona.

Džuls kaže da njena ćerkica ne prestaje da plače, zbog čega je noćima budna, probala je na razne načine da je umiri, ali ništa ne pomaže. Njen post privukao je druge mame, koje dobro znaju kako je to kada mališanima rastu zubi. Ova mama kaže da je probala sve – pevala joj je, puštala crtane, izvodila u šetnju da traže ptičice, pa čak ju je u dva sata ujutro pustila da se igra sa psom.

„To su sve stvari koje inače ne radim, ali kada vaše dete nešto boli, pa ono nekontrolisano plače kao nikad pre, je*e vam se za sve“, kaže Džuls. Istakla je da je za roditelje teško kada se dete nalazi u takvoj situaciji. Tada roditelji osećaju empatiju, tugu, frustraciju.

Prvo sam je tešila rečima da će svi biti u redu, a onda sam probala da budem i malo odresitija: „Prestani da se glupiraš, smiri se, mama ne može više da izdrži“.

Svim ženama koje prolaze kroz ove trenutke krajnje iscrpljenosti i očaja, kada osećate kao da ćete da puknete, znajte da niste same“, ohrabrila je ostale mame.

Očigledno je doprla do njih.

„Mislim da ne postoji mama na svetu koja se ne pronalazi u ovome, hvala ti što si to podelila s nama“,

Komentara
Loading...
where can i buy ivermectin over the counter buy ivermectin online