Mama sa bloga : Moj muž je najbolji na svetu! :) Bez zezanja,stvarno jeste

0
Zato sam se i udala za njega. On je muškarac za primer,dobar muž,sjajan otac,fantastičan domaćin,super kuvar…sve naj naj naj.
slika4
Ponekad se zapitam čime sam ga zaslužila? Mislim,realno sam izvukla premiju sa njim! Vidim kako ga druge žene gledaju na ulici,posebno kad drži našeg sina u rukama. I dalje sam ljubomorna! 🙂 Za tri dana nam je godišnjica,4 predivne godine. Smislila sam savršeno iznenadjenje za njega ali eto,ni to nisam stigla da obavim. Kad i kako ja da napustim kuću na pola sata pored dvoje male dece??? S kojim izgovorom? Ne brale,nije se moglo,moraću nešto drugo da smislim a da je izvodljivo u kućnim uslovima.
Elem,ovo ne pišem zbog godišnjice. Nešto tako sedim i razmišljam…u zadnje vreme i nisam baš žena za poželeti….Previše sam se okrenula deci,sve je to razumljivo,pa malo je vremena prošlo od drugog porodjaja,i starije dete je malo dete,nema se kad za ljubavljenje niti nešto imam volje za tim od silnih obaveza,sredi kuću,sredi decu,sredi ovo,sredi ono,ni sebe nemam kad da sredim,kako i kad da se posvetim njemu? A to je samo moja glupa logika,i u ovom slučaju je on u pravu jer on je taj koji trči za mnom,koji me cmokne u prolazu,lupi po zadnjici,dovikne da me voli iz druge sobe…i često me opomene da i ja to isto mogu njemu da uradim. A ja opet to ne činim,glupača! Ne razmišljam o tome,ne znam zašto,zaboravim se. A ne smem, Ne tako divnom mužu kao što je on.
On je moja ljubav najveća na svetu,moja zaštita,moja podrška,moj oslonac. Neko kome najviše verujem i koga najviše volim. Neko ko je uvek tu za mene. Neko kome se prepustam u potpunosti jer znam da će on obaviti sve kako treba.

Gledam ga kako trči po kući za nasom decom,kako ih voli,kako brine o njima,kako se odlično snalazi u svojoj ulozi oca,kako je pun ljubavi i pažnje za njih.
Gledam ga kako voli mene,kako brine jesam li jela i pusta me da jedem prva,kako mi i dalje daje jastučiće da mi bude udobno iako više nisam trudna,kako mi kupi nešto slatko svaki dan i tako me obraduje.
Gledam ga kako tegli iz prodavnice i sprema večeru ( zadnjih dana bogami svaki dan),kako preuzme usisavanje kuće,kako sredjuje kuću da ja odmorim.
Gledam ga kako trpi mnogo toga samo da bih ja bila srećna.
Nema seksipilnijeg muskarca od njega u trenutku kad uspava decu! :)))
I setih se jedne anegdote iz perioda kad smo se zabavljali- on se tuširao a ja sam se tu nešto muvala oko veš mašine,i u jednom trenutku on gasi vodu i kaže mi da nesto curi vruća voda i izlazi onako go da nadje šrafciger ne bi li zategao slavinu a ja, radoznalo žensko,sad ću ja da sredim stvar ( pravi sam majstor!) pipam česmu i u tom trenutka cela česma izleće iz zida i ogroman mlaz vrele vode kulja na mene! Ja vrištim,ne znam gde da se pomerim,hodnik se puni vrelom vodom u sekundi a moj dragi onako go kliza po mokrim pločicama sa jastukom u rukama umesto štita trči da me spasi ( stalno me nešto spašava),i nema veze što se on peče ali on mene brani…. Ja skačem po sobi i prosipam čašu hladne vode po sebi ( kao to će da mi pomogne),on uspeva samo da zatvori vrata od kupatila jer ne može da zatvori ventil pa zove gazdu da dodje sa majstorom ( tad smo bili podstanari) a u isto vreme traži meni odeću i zdravstvenu knjižicu da idem kod lekara. Sve to obavlja podjednako ispečen ali ćuti i trpi zarad mene. Sreća u nesreći je bila da smo živeli odmah pored Doma zdravlja pa sam samo otrčala i zapomagala da mi pomognu. Moj dragi je ostao dok majtor nije sredio stvar,još je pokupio svu onu vodu,očistio kupatilo i onda došao da me sačeka, Mene su tamo skinuli golu i polivali sa fiziološkim dok sam ja zapomagala da pomognu i njemu. I opet je gore prošao jer je imao veće opekotine ali nije se žalio da bi mene prvu previli. Eh….uspomene…opekotine su prošle ali se setim toga svaki put kad udjem u apoteku i vidim Šaljićev “ Mel-op“ gel zaopekotine, Što je najsmešnije od svega,svi misle da smo imali sex pod tušem i da smo u naletu strasti izvalili česmu iz zida i tako se opekli! E da bar jesmo pa da nam nije žao! Naravno,neko vreme smo slušali fore tipa “ Imate li tople vode da se istuširam? “ i sl.
Ali poenta i ove anegdote je da me muž stavlja na prvo mesto. Uvek mene stavlja ispred sebe i svakim danom mi pokazuje koliko me voli i koliko sam mu bitna.
I žao mi je što ja ne činim isto a volim ga ludo kao i prvog dana. Samo sam malo zaboravila da ga na to često podsećam.
Svečano obećavam da ću se promeniti! Da ću ga svaki čas ljubiti i grliti. Da ću mu govoriti da ga volim. Da je on moje sve. Jer jeste.
Moj najdraži muz ce opet dobiti svoju brižnu ženicu nazad! :)))

- Advertisement -

Komentara
Loading...